En extra timme när den behövs som mest!

Idag när jag slog upp ögonen var det så grått ut att jag verkligen kände i hela kroppen att det var höst och ännu en regnig söndag. Jag gick upp tända några ljus, ställde om klockan och njöt av tanken att jag fick en extra timme att plugga idag, helt gratis!

Nu börjar det blir ljusare ute och det känns som om det är dags att ta fram damsugaren en snabbis innan jag ska kila iväg och träna. Det blir flow idag, en blandning av yoga och pilates, tänkte börja med det nu efter att jag har varit sjuk en vecka och hoppas att det ska kännas relativt okej i alla fall.

Ikväll ska vi på bio, vilken film det blir har vi inte riktigt bestämt. Tanken var först att vi skulle se Wallstreet money never sleeps, men sen nu på morgonen hittade jag filmen I rymden finns inga känslor. Båda verkar bra, så vi får se hur det slutar.

Får önska er en trevlig söndag!




Tillbaka med en ny design

Det var inte länge jag klarade av att dela med mig av mina tankar och funderingar!
Nu har bloggen som ni ser fått ett nytt utseende och kanske kan det motiverar mig till att skriva lite mer. Jag måste tacka igen och jag blir förvånad att folk är inne och läser varje dag trots att jag inte har skrivit på ett tag.

Det senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket, en stor grej är att jag nu är anmäld till Tjejvasan som går av stapeln i februari. Jag börjar inse att det inte längre finns någon återvändo och att jag bara ska pallra mig runt dessa 3 troligen långa mil. David(pojkvän) sa till mig för någon dag sedan att jag borde gå ut och gå tre mil nu innan snön har kommit och jag har någon möjlighet att åka skidor för att känna på hur långt det är. Helvete heller tänkte jag, 3 mil är ju as långt...och jag ska åka skidor så långt, hur ska det gå egentligen?

Studierna då, jo det knallar på. Fick tillbaka tentan jag hade om arbetsmarknaden i jämförande perspektiv, det gick inge vidare ska jag erkänna. Trots att jag enligt mig gjorde en bra tenta fick jag inte mer än ett D i betyg, det känns piss om man få uttrycka sig så. För er som undrar nu vad de är för konstigt betyg skala är det så att vi har betyg från A till F, där E är godkänt. D är då inget toppbetyg men iaf mer än bara godkänt. Jag hade 85 % rätt på tentan, så även om man inte ska skylla ifrån sig, anser jag att hans sätt att sätta betygsnivåer inte är helt okej!
Nog om det, nu har jag ny tenta på fredag i lönebildning. Känns som om jag har allt under ganska god kontroll men man vet aldrig, tydligen!

Vardagen i övrigt?
Jo måste erkänna här också, att det är faktiskt ganska tråkigt med vardag. Även om jag vet att det bara är jag själv som kan göra någonting för att skapa mig en mer "rolig" vardag så är inte så lätt alla gånger.
Det finns saker som MÅSTE göras, som att tvätta, diska, städa, plugga, laga mat, träna, handla, vattna blommor... det kan fortsätta i evigheter känns det som. Så visst har jag haft en liten svacka men börjar så sakta ta mig upp därifrån och försöker se ljust på vardagen och uppskatta alla små helt underbara saker som händer varje dag om man bara öppnar ögonen och är lite lyhörd så hittar man alltid någonting som gör vardagen lite mer lättsam.


Tjuvlyssnat!
Två små pojkar kanske 5 år stod och speglade sig i tunnelbanans fönster idag när jag och David var på väg hem.
De insåg att de kunde pussa på sig själva på glaset och tyckte det var himla kul. Pussarna flödade och killarna berättade tydligt och högt var de skulle pussas någonstans, - jag pussar dig på låret, jag pussar dig på magen, jag pussar dig på huvudet och helt plötsligt kom det som gjorde att jag bara inte kunde hålla mig för fnitter.
- Jag pussar dig på snippan, jag pussar dig på snorren. Två generade mammor började skratta och alla andra passagerar i närheten. Dessa pojkar gjorde min dag!




Tillbaka i Sthlm efter en helg i Västerås!

Nu har jag precis kommit hem till min vackra lägenhet efter att ha varit hemma hos mamma i helgen.
Det är så otroligt skönt att komma hem(Västerås) även om jag absolut inte känner för att bo i Västerås så trivs jag i att komma på besök med jämna mellanrum. Jag och David tog tåget i fredagskväll, och pappa Aalar kom och hämtade oss på tågstationen och vi åkte hem där det väntade en middag för att fira min mammas födelsedag som var den 28 september. Av oss fick hon en blomsterbukett och en parfym, jag tror hon var helnöjd och snacka om att hon luktade gott hela helgen!

I Västerås har de öppnat ett nytt varuhus sen jag var hemma sist, vid namnet Igor om jag inte minns helt fel. De var fint och en butik fångade mitt intresse riktigt starkt, dock minns jag inte namnet. De var iaf en affär med inredning, jag vill ha ALLT som fanns i den affären, hittade bland annat en hjärtformade pajform som jag bara måste ha!
Hela affären är inspirerad av Newport, ta och gör en kopp kaffe och gå in på www.newport.se och bara njut över all den fina designen.

Sen vi flyttade till den här lägenheten har jag varit missnöjd med vårat sovrum till och från, den stilen jag har strävat efter har jag inte riktigt fått till. Tro de eller ej, men jag känner mig klar nu, haha jag köpte ett nytt överkast på IKEA 99 kr och sovrummet fick den stilen jag ville ha, lite båtkänsla med inspiration från just newport.  Exakt som jag ville ha det.

Nu blir de en vecka med otroligt mycket plugg, för på fredag lämnar jag min älskade David hemma och drar till Malin! Gud vad jag längtar, det ska bli så roligt att få umgås med henne i flera dagar! För er som inte vet är Malin en tjej som har ett hjärta av guld, att pigg och glad, att kalla henne solstråle är helt rätt, hon är en av mina närmaste vänner, trots att hon bor enda i Göteborg.
Jag LÄNGTAR ihjäl mig snart!
( Undra om jag kommer gråta den här gången också när jag ser henne av lycka?)







Höstfika

Även om jag försöker vara nyttig, har jag bestämt mig för att ha en höstfika idag tillsammans med min älskade sambo.  Jag har just nu en tigerkaka i ugnen med citronsmak, den ska avnjutas med en kopp kaffe och tända ljus!

Trevlig höstdag alla läsare!






En helt vanlig tisdag i Stockholm

Idag var de ledigt från föreläsningar, dock borde jag kanske ha läst lite grann men de har de inte blivit idag. Jag vaknade runt halv 9 vilket var otroligt med tanke på att jag var så övertrött igår kväll att jag somnade klockan 21.00. Nästan 12 timmars sömn resulterade endå i att jag sov en timme nu på eftermiddagen. Antingen är det hösten som börjat spöka, eller så är det någon förkylning som väntar på att bryta ut. Min älskling är en sjukling idag, han vaknade med ont i halsen och nu har han troligen feber, tänk att man hamnar i mamma rollen så fort någon blir sjuk. Jag var genast och köpte halstabletter och godsaker som jag vet att han gillar, juice och riskakor t.ex.

I övrigt i dag gick jag till Medborgarplatsen och tog en kaffe tillsammans med Susanne och Rikard :). Härligt med höstpromenader, så mysigt när man blir lite kall om nosen och man får se löven skifta i orange, gult och brunt, jag gillar hösten skarpt!

Nu håller jag på och lagar lite mat, och ska senare ta mig till gymmet på FLOW tillsammans med Caroline. Jag har försökt få mig själv i form igen den senaste tiden. Bra kost och bra med träning har resulterat i minus 6 kg på 4 veckor. Jag ska som några läsare troligen redan vet göra tjejklassikern tillsammans med min faster. Skidor 3 mil, Simma 1 km, Cykla 9 mil, Springa 1 mil. HEJAHEJA Sara!



2009-10-02

Det var dagen som jag och David förlovade oss, vid en solnedgång på Fiji.
Detta skulle självklart firas, så igår hade vi en dag då vi bara tog hand om varandra. Firande började redan i fredags då han kom hem med en blombukett, den största och finaste jag någonsin har fått.

Sen vaknade jag på morgonen och fick ännu ett paket, en silverarmband och ett par örhängen samt en massage olja som skulle användas på kvällen.

Vi åkte ned på stan på förmiddagen, storsade runt i gamla stan åt på restaurang gick på Cosmonova. Det var första gången för mig jag gick på Cosmonova, det var en riktigt upplevelse dock blev jag lite smått illamående. Sen åkte vi hem och de lagades god middag som vi åt tillsammans samtidigt som vi delade på en flaska vin.

För att avsluta en helt fantastisk dag, blev de en helkropps massage. Snacka om att vi haft de romantiskt och att tiden gått så fort är svårt att föreställa sig. De är väl så att tiden går fort när man har roligt.

Jag älskar verkligen den här killen och jag är säker på att jag vill dela resten av mitt liv med honom.
David Lindblom ♥



RSS 2.0