Yoko Ono

Afficher det har jag länge förknippat med stora blaffiga bilder på kändisar som Spice Girls, Back Street Boys, Aaron Carter. Ja med andra ord har afficher inte varit min grej sedan jag var si så där i 10 års åldern, men nu 15 år senare känner jag mig redo igen. Afficher är ju så mycket mer och det finns ju ett helt hav av läckra afficher. 
 
Jag har nu sprungit på två afficher helt i min stil, som ligger väldigt högt på min önskelista inför födelsedagen på tisdag. Dessa två guldkorn kommer från Moderna Museet och är designade av Yoko Ono. Här är den ena, och besök Moderna museets webshop för att spana in den andra. 
 
Shadow Piece
 
 
Vitt, Vitt, Vitt och lite svart, ja helt i min stil. Om jag nu varit så snäll för att få en affich eller två i födelsedagspresent ska sovrummet få ett nytt utseende. Det är högtid att göra om och förändra lite där inne.
 
REALISATION
Nu är det dags att även förändra lite för DeaDia. Nyheterna måste få plats och vi arbetar med dessa lite i skymundan och jag är så sugen på att få visa er snart.. Däremot startade vi våran rea igår så nu är ni välkomna in och fynda. Så generösa att vi faktiskt ha över 60 % på utvalda produkter. 
 
Nya bordsskivan Patch finns på plats i butiken för er som hört av er och varit intresserade av den. 
 
Trevlig torsdag till er. 
Kram. 
 
 
 
 
 

Kontraster

Inredningsinspirationen har verkligen varit nere i botten det senaste veckorna. Mängder av tidningar och inredningsreportage har inte bitit på mig. Men i morse när jag och Lena gick loss bland överblivna brädor och färgburkar lossnade det, och jag fick tillbaka min kreativitet.

Det är nästan en magisk känsla när saker bara växer fram. Har aldrig förstått det här med att saker ska komma till en, antagligen för att jag har på tok för dåligt tålamod. Men i morse fick jag uppleva den där känslan och den bordsskiva som växte fram är lite fantastik som känslan av att jag äntligen har lust att inreda igen.

Bordsskivan kommer inom kort ut för försäljning. Nu ska jag jobba vidare.

Kram.


April...

Nu har redan några dagar av april passerat. April är en månad som brukar innebära en massa ny energi för mig. Förra året hade jag en av mina bästa vänner på besök för att fira min födelsedag, bara tanken på henne gör mig lycklig i kroppen.

Den största knippen av energi som jag fick i april förra året är när jag efter närmare tre månader fick träffa min skatt (sambon) och jag kommer aldrig någonsin glömma känslan inom mig när jag väntade det sista minuterna innan han dök upp i hotellets lobby i Peking. Som man kan älska en annan människa och vad det äventyret har stärkt oss.

April kommer förhoppningsvis innebära många fina dagar av sol och vårvärme. Nästa vecka beger vi oss på en liten minisemester till Vemdalen. Som vi väntar!

Bjuder på en bild på mig och skatten idag eftersom mitt starkaste aprilminne någonsin (hittills) är när vi fick återförenas efter på tok för många dagar ifrån varandra.

Kram till er och trevlig torsdagskväll!


Paddan

Iphone, datorer, iPad, ja det är inte utan att jag tycker det gått till lite överdrift. Trots detta förbannas jag nu över att dator nr 2 har givit vika och att vi nu samsas om en dator och en iPad. Nej det är inte alls synd om oss men skrämmande fort vänjer man sig vid lyxen om att ha allt tillgängligt och nu krävs det lite mer planering för att få ihop sambons studier med jobbet på DeaDia eftersom att allt inte går att göra på paddan. 
 
Hur som är kanske inte ipaden den mest funktionella och kan inte helt ersätta datorn så är den väldigt omtyckt. Nu har jag köpt en fodral som jag bara måste visa er. Jag är som ni kanske vet egentligen allergisk mot färg men det här fodralet är allt annat än färglöst, och jag älskar det. 
 
 
 
 
Ja inte helt likt mig, kanske är det vårkänslorna som spelar mig ett spratt. Så fall gör det inget för det var billigt och har iaf givit mig en färgboost. Är ni intresserade så hittade jag det på Lindex och psst det finns ett prickigt också. 
 
Nu tänker jag dimpa ner i sängen så god natt till er! 
Kram. 
 

RSS 2.0