Havet

Eftersom att jag växt upp i Västerås, så har det där med havet varit semesterlyx. Doften av hav fick jag njuta av på familjesemestern till Varberg. Nu när vi bor i Stockholm vill jag gärna om tillfällen ges åka till havet. Det är något speciellt med doften av tång och saltvattnet som gör att man blir lite sträv i huden och håret får ett sånt fint fall efter att man snabbt vågat doppa sig i det kalla vattnet. Så ni som har havet i närheten, ni njuter väl ordentligt.
 
 
Det är dagar som dessa som man tittar tillbaka till i mitten av november, och får en påminnelse om varför man valt att bo i Sverige. Jag kan faktiskt tycka att det är mysigt att åka ner till havet även lite mot hösten, packa ner en extra 
filt och kanske något varmt och dricka, eller varför inte en höstgrillning tillsammans med goda vänner. 
 
 
Jag hade som ni säkert förstår en kanondag. Solen visar sig idag också i Stockholm så jag ska ta mig ut på balkongen nu och dricka en kopp kaffe innan jag ska plocka i ordning bland tvätten, det måste ju göras även dagar då solen skiner.
 
Kram
 

Ett mjukt paket

När jag kom hem från jobbet tidigigare idag låg det ett mjukt paket innanför dörren. Vilket visade sig komma från min Faster.  Hon hade köpt ett paket till mig som tack för att jag bokade in henne med familj på Copperhill hotel i Åre, man har nämligen bra rabatt när man jobbar inom choice. I paketet låg servetter från Himla, hon vet hur man gör mig riktigt glad. Tack snälla! 
 
 

Jag undrar när jag ska inviga dessa och tillsammans med vem...
 
Nu är jag hemma själv eftersom att jobbet gör att jag och sambon åter igen måste vara lite särbos. Men det kanske är bra men en mjukstart i sambolivet igen, så vi inte står varandra upp i halsen. Vilket inte känns så troligt just nu, för jag längtar redan efter honom oerhört mycket. Jag passade dock på att ägna den här egentiden med nagellacksmålning, kaffe och H&Ms nya katalog. 
 

 
 
Kul att ni börjar bli en hel drös som kikar in hos mig, ni är så välkomna. Jag har som många andra nu skattat instagram, och jag är helt fast. Det är så kul att följa både vänner och främmande människor i deras vardag samtidgt som jag kan dela med mig av alla mina ögonblick som fastnat på bild. För er som känner att ni vill följa mig där, leta då upp sarastener. Kram.

Sommartävling

Det finns en uppsjö av inredningsbloggar och jag skulle kunna sitta i timmar och bara stirra mig blind på all fantastisk design.  Det vore omöjligt för mig att välja ut någon favorit, men en som jag har börjat titta in hos allt oftare är Franciskas Vackre Verden, som just nu har en sommartävling med oerhört vackra priset. För att vara med och tävla klickar du här.  Lycka till!
 
 
En av priserna som man kan få svalka sig med om man har turen på sin sida.
 
Jag har nu också uppdaterat listan med länkar till det bloggar som jag förtillfället följer, trevlig läsning om ni får för er att titta in hos någon av dessa vackra bloggar.
 
Kram.
 
 

Dagar värda att minnas

Nu är minisemestern slut för den här gången, och jag sitter nu på tåget påväg tillbaka till Stockholm. Vilka fantastiska dagar vi har haft på Biskopsängen. Det har varit fint väder, vi har kunnat ätit frukost på bryggan varje dag, jag har kunnat solat, och tagit mig några dopp. Dagar värda att minnas. 
 
Foto: lånat
Nu är det tillbaka till arbete som väntar, jobbhelger har det varit gott om den senaste tiden.  Nästa helg är den första lediga helgen jag har haft sedan i slutet på maj, då har jag också lyxen att vara ledig fyra hela dagar.  Besök av mormor och mamma väntar, och sen ska jag så smått ta tag i lite inredningsprojekt. Absolut ska två av vattenflaskor förvandlas till fräcka ljusstakar. 
 
Hoppas ni får en trevlig helg.
 
Kram.

Avslutar dagen med prickigt

Det hettar i ansiktet ganska så rejält idag, vilken solig dag jag har haft. Jag har haft en av det lataste dagarna på länge hittills, men så fort sambon kommer hem från jobbet ska det bli ändring på den saken. Löprunda är det som står näst på tur, det är alltid förbaskat jobbigt, men ruggigt skönt när det är över. 
 
När man är ledig mitt i veckan är det lätt att man blir lite dagvild, men jag kom nyss på att det är fredag idag och tänkte att jag kanske skulle dra på mig något snyggt ikväll. Hoppa över oversize-linnet som annars är väldigt skönt i sommarvärmen och dra på sig något nytt mer uppklätt. Jag tänker därför hoppa i mitt nya prickiga linne ikväll, och så smått ta mig ur semesterläget för att förbereda mig för att återgå till jobb och älskade Stockholm i morgon. 
 
 
Linnet köpte jag Lindex, inte alls ofta jag springer på någonting där. Detta var ett nytt märke av Lindex som jag absolut ska kika mer efter. 
 
 
Hoppas solen tittat fram även där ni har varit! 
Kram.
 

H&M HOME

 
 
 
 
Det här ljuset kommer från H&M Home och kostar runt 50 kr. Jag tycker att det är väldigt fint och det är en häftigt känsla att komma hem till ett hem där det finns en fin mix av budget och exklusivitet. I allafall tycker jag det, men jag är också aningen insnöad i allt vad inredning innebär. 
 
 

 
Även det här är en bild lånad från H&M, och dessa ljusstakar tror jag att jag kommer klicka hem till arbetsrummet. Arbetsrummet har hamnar lite i skymundan, men igår efter att jag träffade mormor och morfar fick jag ett rejält sug i hela kroppen efter att få börja inreda även det. Jag är inte helt klar över hur jag vill ha det än, men det börjar så smått att arta sig, även om vardgsrum med plåtskåp och lastpallsbord ligger lite före på att göra listan.
 
Men det blir inte mycket gjort här om dagarna, nu ligger jag och väntar på att solen ska titta fram ordentligt så jag kan bygga på brännan lite och fortsätta läsa min bok, som jag fick i ett av de fem kärlekspaketen från David under tiden han var borta. Sen senare ikväll väntas en löprunda, kvällsdopp, räkfrossa och os-invigning. Ja,det är så skönt som det låter att vara på minisemester. 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett semesterparadis

Nu är jag på min efterlängtade minisemester, i svärföräldrarnas sommarparadis.  Detta lilla paradis ligger i ett koloniområde i centrala Västerås, precis bredvid svartån som strömmar genom staden. Här är allt så enkelt som det kanske ska vara i en sommarstuga, det finns inget rinnande vatten, det finns inget badrum i anslutning till huset utan istället på ett kortare promenads avstånd och kanske det mest rogivande det finns inte heller någon tv. Det vill säga att paradiset helt öppnar upp för att bara umgås med familj och vänner, eller för att kanske i ensamhet gräva ner sig i nån bra bok och senare ta ett dopp i ån. 
 
Allt detta tänkte jag faktiskt göra under vistelsen här, jag har precis ätit en god frukost på bryggan, och nu sitter jag här med paddan och hör kaffebryggaren i bakgrunden och njuter av hur fantastiskt livet kan vara. Medan jag igår väntade på att sambon skulle packa ihop sina grejer och sluta jobbet tog jag en snabbvisit på stan, och sprang på en scarf som jag bara inte kunde låta bli, ännu mindre när den var på 70%. 
 

Ja ni ser själva en bara jag måste ha sak, igen!  I dag ska vi ta en tur till min familjs egna semesterparadis, där David ska få träffa mina föräldrar igen vilket var ett tag sen eftersom han varit borta i några månader, mormor och morfar var där ute också så det kommer nog bli en väldigt trevlig eftermiddag och kväll. Tänkte också passa på att gratulera bonuspapppa på födelsedagen några dagar i förväg. 
 

 
Stegen som scarfen ligger på är en av alla fantastiska möbler som gömmer sig i denna lilla kolonilott. 
 
Kram. 

Badrum

Vissa saker än andra är både roligare att inreda med framför allt att städa.  Efter att både jag och sambon drabbades av något liknande magsjuka, fick jag idag ett extremt behov av skura badrummet. Min mage är betydligt bättre men jag beslutade redan igår kväll att stanna hemma från jobbet en dag till för att vara helt på säkra sidan. Badrum är för mig bara ett "måste ha rum", jag tycker inte att det är vidare roligt att inreda dessa, även om jag fascineras så över andras otroligt vackra badrum. Ofta är det av storleken större än vad vi har just nu, vilket kanske är en av orsakerna. 
 
De nya badrummet är betydligt mycket finare än det gamla badrummet vi hade. Det är fortfarande väldigt litet men fyller det allra mest nödvändigaste sakerna.  Badrummet är golvvärme vilket kanske inte är någon vidare lyx just nu, men i vinter ska det bli fantastiskt att värma fötterna där ine.  De är ljust och fint, och kanske det allra bästa är att det finns ett badkar.  Här kommer lite bilder från de badrum som vi har just nu och som fick sig en rejäl omgång skurmedel i morse. 
 

En handukstorkare som värmekälla är betydligt snyggare än ett element.
 
 
 
 
 A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR
Egenligen är jag skapligt trött på allt med texter hit och dit, men med lite vatten kan jag enkelt byta ut den här texten, och istället skriva någon hälsning till sambon, eller till någon gäst som en liten överraskning. Stenarna i den här burken har min 7-åriga kusin Figge släpat hem till mig, och inte bara dessa utan en hel plastpåse med stenar och drivved har han släpat och slitit, ni kan inte gissa längden på plastpåsens handtag innan han kom fram. Visste inte att det kunde bli så långa, älskade kusin, tack för stenarna. 
 
 
 
På hyllan i badrummet står två fantastiska produkter från L:A BRUKET som jag fick sv en kompis i födelsedagspresent. 
 
Med dessa saker har jag försökt få till ett fint, litet badrum och det känns helt okej, även om jag inte är helt nöjd. Något mer måste till, men det bästa tipset jag har är att låta den ytan vara tom tills dess du springer på rätt sak. 
 
Kram.
 
 

Sjukstuga

Nu ligger jag nedbäddad i soffan under ett duntäcke och har ont i magen, så ont att jag faktiskt fick ta sjukstuga idag och avstå från jobbet. Inge vidare alls, jag tycker att det är så tråkigt att vara sjuk. Vädret utanför är riktigt ruskigt, det blåser och regnet är inte långt borta, vilket gör att de känns lite bättre att befinna sig inomhus just nu.  
 
När jag kom hem från jobbet igår hade jag också väldigt ont i magen, så jag och sambon krypte ner i sängen och småpratade lite. Vi konstaterade att han nu har varit hemma en vecka, och att vi klart av 21 veckor ifrån varandra. Vi bestämde oss för att hålla lite koll på veckorna framöver, för att se hur länge 21 veckor egentligen är. När vi började räkna på det insåg vi att det skulle hinna bli i början av december innan dessa veckor passerat. Vi släppte genast tanken och konstaterade bara att det var sjukt länge och att vi varit väldigt duktiga.
 
På tal om december och att det är länge dit så har jag trots det redan skrivit upp den första önskan på önskelistan, jag önskar mig någon av alla vackra skålar från Tine K Home,helst alla. Så snygga att man faktiskt kan påstå att det bör finnas en marockansk handmålad skål från Tine K i varje hem. 
 
 
 
 
Åh vad jag verkligen vill ha en av dessa. Den randiga moccakoppen står högt på listan, likaså någon av skålarna. Den ständiga frågan ska jag orka vänta tills dess? 
 
 
 
Hoppas ni får en fantastisk dag, så ska jag försöka ta mig ur soffläge och se om jag kan få i mig en bit mat. 
Kram.
 

Sovrum att minnas

Jag skulle med all säkerhet kunna sitta i timmar med våran IPad, och drömma mig bort i inredningsvärlden. Den här kvällen drömde jag mig bort på bloggen Franciskas vakre verden, som är en norsk blogg, där jag hittade dessa vackra bilder.. Jag eller vi är så nöjda med vårt nya sovrum, och kanske ännu mer nöjda över att få vakna upp tillsammans igen. Trots att jag är väldigt nöjd med sänggavel och har fått mycket positiv feedback på den, kan jag inte fortsätta att spana in ytterligare sänggavlar och sovrum, som jag också förälskar mig i. Jag blir galen över hur mycket fint det finns...
 

Lastpallar har jag länge gillat väldigt mycket, och det ligger lite i bakhuvudet att de eventuellt ska bli virket till ett blivande vardagsrumsbord, men än är inget bestämt. Det här blev verkligen en favorit, så läckert! En ide jag troligen inte skulle komma på själv men som ska läggas på minne tills jag tröttnar på den nuvarande sängen. 
 

 
 
 
En hängande säng, så designat och så snyggt! Det är allt för ofta man har; i sovrummet sover man bara endå, det är inte så viktigt.  Men det är stor skillnad att krypa ner i ett sovrum som man gillar, och ett sovrum där man känner lugn och harmoni.  Tänk på hur mycket tid av ditt liv du tillbringar där inne? Då är det värt att lägga ner lite tid på det.
 
Kram och sovgott! 
 
 
 
 

Utflykt till Vaxholm

Visst är man dålig på att turista i sin egen stad? Vi bor dessutom i Stockholm där det verkligen finns saket att se, och som också borde ses. Jag har valt ut några utflyksmål som jag gärna skulle vilja hinna besöka den här sommaren. Ett av dessa ställen var Vaxholm, vilket visade vara ett riktigt smultronställe.  Vi tog bussen ut dit tidigt på förmiddagen och sen strosade vi bara omkring där i några timmar. Jag drog med mig sambon in på inredningsbutik efter inredningsbutik, och gissa om han var nöjd av att vara hemma. Jag hade säkerligen kunnat köpt upp nästan allt i dessa butiker, men jag snurrade lite för mkt på prislapparna och insåg att det inte fanns någon möjlighet.  
 
Vi åt en riktigt god lunch, med flundra och färskpotatis, så mycket mer skärgård kan det nästan inte bli.  Idag har vi inte gjort så mycket alls faktiskt, vi fortsätter att mysa omkring här hemma. Suttit på balkongen och lyssnat på ljudbok, ätit frukt och pussat en heldel på mitt hjärta som varit så saknad. Jag längtar efter att få börja inreda vardagsrummet så att det också ska bli så fantastiskt som sovrummet är.  Men fram tills dess blir det kanske inte jättemycket inrednings inspiration från min sida, utan istället lite härliga semester bilder tillsammans med vänner och familj. 
 
Trevlig helg.
Kram.
 

 
 
 
 
 
 

Äntligen tillsammans

Nu har vi också blivit med iPad, den smyckar bordet, stolen, sängen, hyllan väldigt bra,även om David har gjort  väldigt klart för mig att detta inte är någon inredningsdetalj. Hur som helst sitter jag nu på balkongen nedkrypen under en filt med  "paddan" på balkongen och har redan kollat in favoritbloggarna flera gånger nu på morgonen. 
Väldigt  frustrerande dock att inte blogg.se har kommit med någon App som är lämpad för iPad,ska jag tvingas ge upp den här bloggen för att bötja om på ny kula någon annanstans är en stor fråga just nu. Jag vill så gärna vara kvar här, för ibland älskar jag att bara krypa ner i sängen och kolla tillbaka på gamla inlägg. 
 
 
Härlig känsla att vi kan ta bilder på varande tillsammans igen. Igår hade vi en riktigt lyckad middag tillsammans med    svärföräldrar och morföräldrar. Tack för en trevlig kväll! 
 
Nu bullrar det rejält ute och eftersom att pojkvännen inte riktigt har ställt om dygnet än så ska vi fortsätta att bara mysa här hemma och ha ytterligare en riktigt lat dag.
 
Kram.
 

Tavla att förälska sig i

I torsdags tog jag en liten avstickare till Örebro för att gratulera min älskade kusin på sin 7-års dag. Tro att han blev överaskad när jag helt plötsligt stod där i trädgården med paket. Kärleken som man får från barn är bra svårslagen. Faster och kusiner följde med tillbaka till Stockholm i fredags och vi fick ytterligare ett mysigt dygn tillsammans, med godmat och skansen. 
 
 
 

 
 
 
När jag nu var i Örebro kunde jag inte låta bli att åka till Tand Grön, som är en inredningsbutik som ligger lite utanför Örebro. Min faster brukar själv göra några besök där då och då och det finns så mycket fint i den gårdsbutiken. Jag förälskade mig fullständigt i en tavla som jag tror skulle passa perfekt i vardagsrummet som snart ska inredas. Däremot tycker jag det känns det lite som att tavlor är den sista detaljen och som nästan ska väljas som den sista puzzelbiten i ett rum. Med det tankesättet lämnade jag tavlan på Tang Grön för den här gången, fast det känns i hela kroppen att den inte kommer bli långvarig där utan istället smycka min vägg här hemma. 
 

 
 
Nu har han äntligen kommit hem, det känns fantastiskt och vi gör ingenting annat än att bara småmyser här hemma i den nya lägenheten och har ett par riktigt lata dagar. I dag ska jag dela med mig lite av honom till svärföräldrar och morföräldrar. Svärföräldrarna dimper nog in vilken sekund som helst på en kopp kaffe och lite nybakat bröd som jag slängt ihop nu på förmiddagen.  För att sen komma tillbaka ikväll tillsammans med morföräldrarna på middag. 
 
Kram. 
 
 
 
 

Det nya köket

 
 
Välkommen till det nya köket! Det gamla köket med egenmålade skåpsluckor som hängde lite på sne, spisen som var omöjlig att göra ren, den rostfria bänkskivan som gjorde allt annat än blänkte, en mikro som stod på bänken och tog upp för mycket plats, har istället bytts ut till det här. 
 
I det nya köket är allt mycket bättre, skåpsluckorna är blänkande vita, det finns spotlights under varje skåp som gör att köket känns väldigt exklusivt och modernt, spisen är både snabb och stilig, och en vattenkran exakt i min stil och kanske det bästa av det bästa, det finns en diskmaskin. Jag tänker aldrig och då menar jag aldrig sluta uppskatta min diskmaskin. Ni som känner mig privat vet att det finns inget hemarbete som jag ogillar så mycket som att diska. Nu slipper både jag och sambo göra det och kan tillbringa betydligt mycker mer tid tillsammans. 
 

 
 
Efter att jag hittat plåtskåpet som jag fastnade så mycket för på ikeas blogg så bestämde jag mig för att ta med lite av den inspirationen in i köket. Det jag plockade med mig var en svart/vit randig matta, den här är köpt på Rusta för bara 99 kronor. Samt den gröna krukväxten som syns på den första bilden och bilden här nedanför. 
 

 
I morgon när jag vaknar är det 3 dagar kvar tills dagen som jag väntat och längtat efter så länge äntligen är här.  Älskade hjärtat har då avslutat sitt kinesiska äventyr för den här gången och jag får äntligen rå om honom här hemma igen. Dessa nästan 5 månader har varit väldigt lärorika för oss båda två, både som enskilda personer och som ett par. Innan han åkte trodde jag aldrig att min kärlek kunde bli så mycket starkare, men den här tiden har bevisat motsatsen. Nu när vi har klarat det här, då klarar vi allt tillsammans!
 
Kram.
 
 

Antika prylar och en kväll på balkongen

Om ni visste vad jag har uppskattat den här dagen. Nu sitter jag på balkongen med en kopp te av favoritsort, de stramar i ansiktet av dagens solstrålar, och det är fortfarande varmt i luften. Ett perfekt avslut på en perfekt dag. 
Jag har nämligen varit ledig, vilket inte hör till det vanligheten den här sommaren. Jag bestämde mig redan i går för att den här dagen bara skulle innehålla aktiviter som jag själv hade valt ut och att ingenting skulle få stressa mig och så blev det.
 
 

 
Det resulterade i att jag tog Roslagsbanan till "bakluckeloppis" i Täby och fyndade hem den här fantastiska köksvågen. De fanns många köksvågar runt om på loppisen och när jag frågade om priset var det till salu för ett par hundra lappar. Ingen jättestor peng men trots det lite mer än vad jag hade tänkt att spendera på en köksvåg, jag åkte dit med tanken om att jag ville få mycket saker för en liten peng. Lite besviken och med en känsla av kommer jag ångra mig eller inte, tänkte jag att jag frågar priset på en rackare till, ibland är säljarna inte helt med i matchen. -Du kan få den för en tjuga, och vet ni vad jag säger då, jag tar den för en tia och banne mig jag fick den för ynka tio kronor. 
 

 
Så jag känner mig nästan lite fånigt nöjd, och var tvungen att springa iväg till butiken för att köpa några gröna äpplen för att det skulle bli helt som jag hade tänkt mig. Efter att jag fick det för en riktigt billig peng fortsatte jag att fynda. De blev ett designfat av Arthur Percey, jag är ingen expert på att hitta saker av rent värde men formgivaren Arthur Percey hade jag lagt på minne efter att ha läst om honom i Sköna hem för ett tag sen. Kanske kommer det en bild på detta vid ett senare tillfälle, men det blev mitt för 20 kr. 
 

 
Ytterligare en björk inspirerad kruka har hitta hem till oss, och dessa två ljuskoppar. Dessa gjorde verkligen att mysfaktorn på balkongen ökade och gränsen mellan ute och inne blev att med otydlig. På eftermiddagen passade jag också på att träffa två vänner som tråkigt nog inte längre bor i stan, vi tog ett glas vin på Östermalm och njöt av hur vacker en sommar i Stockholm kan vara.
 
Nu är det dags för mig att krypa i sängs då jag måste stå upp tidigt i morgon. Hoppas eran lördag har varit minst lika bra.
 
Kram. 
 
 
 
 

Prickigt

Inredningstidningar i högar både på bord och golv har länge smyckat vårat hem. Jag tycker det är fantastiskt kul att bara bläddra i dom, men de är faktiskt också väldigt fina som inredningsdetalj. Tidningarnas omslag är alltid så vackra, och eftersom jag inte är något färgälskare så tycker jag det är skönt att piffa upp allt det vita med ett färgglad tidning då och då. 
 
 
 
På en av bloggarna för plaza Interiör kunde man hitta dom här fina bilderna på en fantastisk tårta, den ser ju så bara så god ut att jag var tvungen att fresta er läsare lite. Fast det var inte enda orsaken till att jag ville visa er den här tårtan för det är också så att min duktiga faster är skaparen till den pricka tårtan. Är den inte läcker?
 
 
Det är lite tur och oturen att jag inte träffar min faster allt för ofta, för då hade jag kanske varit lika rund som dom där prickarna vid det här laget, för jag kan inte låta bli godsakerna när det ligger framför nästan på en. Kram.

En farfar som har allt...

I en mindre ort i dalarnas län bor min farfar och farmor i ett hus likt många andra hus i dalarna, vilket kanske inte låter särskilt spännande. Det som gör det hela spännande är alla dessa saker som finns i deras gästhus/verkstad/förråd. Min farfar är en riktig samlare, fantastisk på alla sätt och vis för mig världens bästa farfar men han har lite svårt att skiljas från prylar. Någonting som jag just förtillfället är väldigt glad för, det är nämligen så att drömmen om ett plåtskåp som jag skrev om här kommer inte så länge till bara vara en dröm, min farfar hade nämligen fyra stycken i verkstaden. Wow vilken lycka, just nu är det i fin grå plåtfärg på sidorna men med oranga dörrar, men med lite sandpapper och målarfärg kommer detta bli ursnyggt och kanske kommer vardagsrummet också få mig tårrögd av lycka i framtiden. 
 
Angående det projektetet får jag hålla er på sträckbänken ett tag framöver, de är troligen inte fören i september som ni kommer få något slutresultat från vardagsrummet. Eftersom jag jobbar på NK så passerar jag nästan varje dag NK saluhallars fina äppellådor som finns nere vid lagret, och varje gång då menar jag varje gång tänker jag på hur fint det vore att ha en sådan i det "nya" studierummet/gästrummet med lite tapetprover i eller något liknande. De är väldigt svåra att få tag på, vet att de finns på Granit för runt 400 kronor. Men jo ni tror rätt, farfar hade massor av äppellådor, från olika bryggerier. Eftersom jag är bortskämd både när det gäller kärlek och saker från min farföräldrar så skulle det självklart packa ner några sådana också när det kommer på besök nästagång. 
 
 
Äppellådorna som låg gömda i Dalarna.
 
Tack snälla ni för alla gulliga kommentarer angående vårat sovrum, det känns verkligen kul att ni gillade det jag
gjort. Det är också så kul att se att ni blir fler och fler för varje dag som tittar in här oss mig. Välkomna!
 
Kram.

[Sovrum]

Äntligen är jag på plats, allt är flyttat och det enda jag väntar på nu är att David ska komma hem för att det helt fullt ut ska kännas som mitt hem. Jag vet att ni är många som följt mig och mina planer för sovrummet och som spänt har väntat på att få se resultatet, och här kommer det.
 
[ Här är sänggaveln som jag stolt lyckats skapa, stegen har jag även den monterat ihop själv efter att jag förra sommaren plockade drivved i Norrland, den gråa kudden kommer från H&M home, och det är väl ingen som har missat att det andra örngotten är från Himla, lamporna är Ikeas, även pallen som jag skrev om förra inlägget skymtar nere i hörnet]
 
 
 
 
[ Sängkläderna lyckades jag fynda på Hemtex] Jag är så förbaskat stolt att jag lyckades komma på en relativt simpel idé på sänggavel och att jag startade projektet och slutförde det. Det händer allt för ofta att jag planerar, drömmer men aldrig förverkligar, men nu sängen vår verklighet. 
 
 
Äkta drivved måste vara det vackraste man kan tillverka möbler av, jag vill ha mer! 
 
 
[Hemliga projektet, är den här hyllan] Hyllan är en vanlig grovhyvlad bräda som jag målat med silvereks bets, för att sen bara gå lös med pensels doppad i samma färg som pallen. Om ni tittar riktigt noga ser ni nog också att det skymtar en  sjua på hyllan framför ljuset, samtidigt som det står en rostig gamla sjua. Den rostiga sjuan kommer från svärföräldrarnas sommarstuga och har av ålder slitits så vackert. Siffran sju har också Davids nummer, både basketnummer men också han lyckonummer. 
 
 
[ Nu har också Ugglan fått sin plats, ugglan kommer från P.U.B. i Stockholm], Jag sov riktigt bra natten som
var och om det berodde på att jag med fantastiskt hjälp flyttat ett helt hem eller om det var för att ugglan fått en plats och vakat över mig kan jag inte svara på. 
 
STORT TACK till alla er som hjälp till den här helgen! Extra stort tack till Mamma, Svärmor och Svärfar ni är fantastiska. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0