En kväll på Råsunda!

Dagen har till största del handlat om plugg, och jag känner att jag kan endel men det är mycket mycket kvar och tentan är redan på fredag. Det får gå som det går och som min mamma säger dagligen till mig det är inte hela världen om man inte klarar den, vilket det säkerligen inte är, men det vore så otroligt skönt att klara den där förbaskade tentan.  Nu till Råsunda, min snälla underbara pappa hade givit mig och min kära sambo biljetter till EM-kvalet mellan Sverige - Moldavien idag på Råsunda. Det var riktigt kallt om fötterna men helt klart värt det men tanke på stämningen och Zlatan! Jag tror inte man kan sluta förvånas över Zlatans enligt mig dåliga kroppspråk och attityd samtidigt som man ständigt blir överaskad över hans otroligt talang, sammanfattat så gillar jag killen starkt(oftast), även om han idag missade en straff, vilken inte är så vanligt men kom ihåg han är inte mer än människa även om man ibland tvivlar. Det är så man smälter när man ser ett tiotal småkillar 5-10 års åldern som klättrar på publikstaketet när Zlatan kommer i närheten för att slå en hörna ivriga om att ifall få liten ögonkontakt eller kanske en liten nick med huvudet. Men nej så blev inte fallet, är det match så är det.

Lite bilder från kvällen!

I morgon fyller min gose år, grattis i förskott älskling ♥

Åter lördag

Veckorna rusar förbi som vanligt och det är redan helg och lördag. Den här veckan har det varit mycket plugg för mig, har varit i skolan runt 7 timmar varje dag och försökt bli något klokare på ämnet sociologisk analys. Det går väl så där om jag ska erkänna. Idag vaknade jag klockan 07:00 pigg som tuppen, tror det är en kombination av att jag gått upp tidigt den senaste tiden, samtidigt som solen tittar in genom gardierna tidigt på morgonen. Jag och sambon låg kvar och drog oss till lite över 8, för att lite senare åka och träna på Sickla och efter det ta oss en (student)shoppingtur. Det resulterade i skor vilket var nödvändigt för både mig och David. Vi köpte vita tygskor och David passade på att slänga med ett par svarta också samt lite smått till lägenheten. Nu har vi kommit hem för en stund sen med en heldel mat,  jag kan inte annat än att ÄLSKA veckomatlistor och Willys. Det får verkligen matbudgeten att rasa även om det den här veckan blev lite dyrt men det får de vara när David fyller år på onsdag och det ska firas lite extra. Nu behövs det städas här hemma, min älskade sambo gjorde ett klokt val och smet över till sina föräldrar för att titta på hockey. Skönare att ha en hockeytoke borta än två i min soffa :)

Fortsatt trevlig helg

Jag skulle vilja köpa några fina rosa blommor hem, det får bli mitt nästa projekt att hitta!Härliga helg

Den här helgen har jag tillbringat hemma hos mamma i västerås, och jag har haft en helt underbar helg. Jag har strosat runt lite så där oförskämt länge i pyamasen och ätit låång frukostar och bara haft det mysigt. Vi har inte gjort speciellt mycket vilket jag kände var väldigt behövligt. Jag har varit trött den senaste tiden och inte kännt för att göra så mycket mer än att bara slappa framför tvn. Efter den här helgen med mycket solljus känner jag mig något piggare och redo för att ta tag i två veckor tentaplugg.  I går fyllde lillebror Jakob 15 år, och min andra lillebror 17 år. Ursch jag kan knappt tro att det är sant att dem har blivit så stora, men för mig är det alltid mina "småbrorsor" och den överbeskyddande systerrollen kommer nog hålla i sig oavsett ålder.Min hemstad Västerås!

Idag hade jag en klassisk SJ morgon, signalfel vilket innebär stora förseningar mellan Västerås - Stockholm. Jag blev bara 30 minuter försenad och det har man i beräkningarna nuförtiden när man reser med SJ.  SUCK!  Fast jag måste säga att man allt drar lite på mungipan när man ser en medelålders man i kostym smidigt hoppar upp på bagagehyllorna och intar en sittplats i det överfulla tåget. Det finns inga dåliga lösningar!

Trevlig vecka!Godmorgon vänner!

Det är så härligt att vakna tidigt, känna sig pigg och hoppa i träningskläderna och köra ett morgonpass på SATS.
I like it!Det är mycket nu

Det är väldigt mycket i skolan nu och vi läser en kurs som jag har NOLL intresse för. Jag kan verkligen inte förstå varför den här kursen ligger så tidigt, den är så självklar på vissa delar att det bara blir jobbigt samtidigt som det används så svåra begrepp att det blir jobbigt åt andra hållet. Jag Ogillar den skarpt(Sociologisk Analys)! Det är mycket föreläsningar och seminarium som jag ska ha hunnit göra massa obegripliga frågor till. Jag blir så trött. Mitt i allt elände har jag iallafall bestämt mig för att klara kursen, så jag har åkt till skolan varje dag klockan 9 och försökt läsa i biblioteket. Det har gått överaskande bra och ska fortsätta med det tills att jag tentar av eländet den 1 april. I morgon kommer min pluggkompis Åsa hit klockan 8:00 och vi ska göra seminarium frågorna till seminariet på torsdag, sen ska jag iväg och jobba. Hoppas hoppas att inte barnen blir sjuka så att de måste ställa in mitt arbetspass igen.. jag behöver pengar och jag saknar gullisarna.

Har ni ätit något semla idag, och har ni kvinnor varit lite extra stolta över att bara vara ni?
Jag har ätit en semla och jag har varit lite extra stolt över att vara kvinna, hur man nu är det? ;)

Godnatt det blir en tidig kväll för mig 21:24 jag är helt slut.Så gick det

Det flesta vet nog efter några inlägg på facebook att jag överlevde Tjejvasan den 26 februari 2011. Det var riktigt riktigt tufft med tanke på att jag verkligen inte är någon skidåkare. Det var en väldigt trevlig stämning innan starten, många skidsugna tjejer som värmde upp i takt till Linda Bengtzing. Vi åkte till starten med min farfar som arbetar med räddningspatrullen under vasaloppsveckan redan tidigt på morgon, det blev några timmar väntan och min nerver kröp sig närmare och närmare med tanke på att vi inte startade fören klockan 12:30. Jag kom i mål klockan 17:34, dvs över 5 timmars skidåkning. Den första milen gick relativt bra, det gick rejält uppåt det första 3 km, spåren var inge vidare och det var rejält med skidåkare som trängdes för att ta sig fram till första vätskekontrollen i Hökberg. Jag var framme i hökberg  14:18 vilket betyder att det hade tagit mig  ca 1,50 minuter att åka en mil. Jag var inte specielt trött så jag lämnade kontrollen ganska fort för att bege mig vidare emot Eldris 2,1 mil efter start skulle jag vara där. Jag hade lite tispress på mig eftersom att det drar ett band om man inte kommit fram till kontrollen under en viss tid och man tvingas då bryta loppet. Efter 1,3 mil kom min svacka, oh herre min gud vad jag var trött, det fanns verkligen inga krafter och en tanke på att jag hade mer än hälften kvar fanns inte det enda jag tänkte på var att ta mig till Eldris så jag fick fortsätta loppet. Efter några peppande ord ifrån faster och efter att träffat på David i Läda 1,5 mil till mål kände jag mig lite starkare och jag kom till Eldris i tid, klockan 16.01. Efter en liten längre paus och ännu mer pepptalk av min sambo kände jag mig stark att åka in till mål. 17:34:24 var jag i mål, champagnes väntade och sen handlade det bara om att sova. Jag är stolt över mig själv och jag ska göra det igen, någon som ska med?


Ni har troligen inte sätt mindre fräscha bilder på mig, men man är inte fräsch när man åkt 3 mil på skidor.
STORT GRATTIS till min pappa som idag tog sig i mål på stora Vasaloppet. Starkt jobbat!lördag

En såndär mysig lördag som bara vi kan ha.RSS 2.0