Jag gjorde det!

Nu är de en rejält sprallig, överlycklig och alldeles tokglad tjej som sitter här och skriver. Jag har nyss avslutat min sista handledningstimme, som avslutades med att min handledare informerar om att jag gjort ett utmärkt jobb, och att jag därmed är godkänd för att släppas upp för examiniation av min uppsats. Det känns så skönt, nästan overkligt! Oj vilken lättnad. De var några ynka småsaker jag skulle ändra på sen så, väntar bara det sista hindret att bara bli godkänd vid examinationen. 
 
Det är en liten konstig känsla jag har i kroppen just nu, och glädjetårarna är verkligen inte långt borta. Jag tänker inte neka till att jag är oerhört stolt över mig själv. Det fanns en oro i mig att det skulle bli allt för tufft att skriva det här själv, men jag gjorde det. Jag gjorde det!
 
I kväll har jag pojkvänsfritt och jag tror att jag bara ska krypa ner i soffan, starta en riktig tjejfilm, kanske ta ett långt bad med oförskämt mycket skumm, för att sen somna med ett riktigt stort leende. 
 
För att lugna nerverna lite innan jag gick in för handledning satt jag och svävade mig bort i inredningsvärlden. Vilket brukar vara ett sätt för mig att helt släppa omvärlden, för jag brukar fastna så där lite farligt med blicken på saker jag tycker är fint. Den här gången var det David Ehrenstråles fantastiska posters. Men jag har infört köpstopp för mig själv, då det finns en risk att det kan bli för mycket av de goda. Det är ingenting jag än så länge känner mig redo för att plocka bort, och därför får det inte plats något nytt... 
Men i framtiden ska även Gudie to Manhattan få pryda mitt hem. 
 
 
 
 
Eller varför inte Paris? En fantastiskt fin stad, som jag har så många fina minnen ifrån.  Det här känns iof som en väldigt bra sak att önska sig i examenspresent, någon plats har jag nog. Tydligen skulle man få presenter även då, det har iaf min mormor bestämt.
 
Bilderna är låndade från artilleriet.
 
Trevlig helg.
Kram. 

En hjort i julklapp

Det var med stort vemod jag igår åkte tillbaka till Stockholm. Jag tyckte julen gick alldeles för fort. Det är verkligen så fantastiskt med julen och ledigheten. Julafton till sin ära, men jag tycker att juldagen är en helt underbar dag. Det är en dag när jag brukar strosa omkring i pyamas hela dagen och små kika lite på mina julklappar och känna mig lite mallig över allt det fina jag fått i julklapp, den här juldagen var inget undantag.  
 
Jag fick så mycket fina julklappar i år och flertalet av dom var så rätt att det kittlades långt ner i maggropen. En sådan sak var den här fantastiska hjorten som jag fick av min mamma. Den lyfte hela sovrummet, som jag konstigt nog börjar bli lite trött på...
 
 
Jag hoppas att ni är lika nöjda mer er jul som jag är med min, och kanske har ni turen att vara lite ledig nu under mellandagarna. 
 
Kram. 
 

Christmas Gifts

I dag har vi tillbringat nästan hela den ljusa dagen med att leta julklappar, och för ovanlighetens skull gick det väldigt bra. Nästan allt är inhandlat, och jag hoppas och tror att alla ska bli nöjda. Det var också väldigt trevligt att få umgås med sambon lite, utanför huset och där båda inte var upptagna med sitt.  Vi passade på att äta en god lunch tillsammans, och hade en mysig dag. Inte nog med det så har vi (jag) också tagit mig tid att slå in klapparna, och mina gamla trälådor är nu fyllda med julklappar. 
 
 
 
 
Och oj vad kul det är att se hur fantastiskt duktiga ni är på IG att slå in paket, och det är inte utan att man blir lite avis. Riktigt kul att se, och mitt nästa projekt är att skapa etiketter till alla dessa klappar, vem var vems nu då? 
 
 
Kram. 
 

DIY

Jag skriver hela dagarna på den där förbaskade C-uppsatsen, och jag börjar så smått få lite struktur på det hela. Puh för det är inte mer än 3,5 vecka innan jag är klar! Förstår ni, färdigutbildad sociolog.... lite overkligt för mig än så länge. När jag inte sitter stirrande framför uppsatsen har jag inget som helst sug efter att sitta vid datorn, i stället har jag pysslat långt in på kvällarna med både det ena och andra. Hemsidan beräknas få ett nytt utseende nästa helg, nya saker ska lanseras, erbjudanderna ska plockas bort, för er som funderar på att slå till, gör det innan den 16/12. Lite nya saker har kommit in här hemma, bland annat hade mamma med sig en eldstad när hon var på besök i helgen. Tack! Den passar fint här hemma, och mysfaktorn ökade verkligen.
 
 
Kändes som om vi hade haft lite samma sak här hemma ett tag nu, men med lite nya blommor i fönstret och en DIY flaska, så känns det helt plöstligt lite roligare här hemma. Tydligen hade dom gjort sådana här flakor på tv4 nyhetsmorgon, men det missade jag. För er som också missade det, så var det busenkelt. Ta en flaska du tycker om, fyll den med färg och skaka runt. Klart! 
 
 
Efter lite IG inspiration bestämde jag mig för att vi behövde lite julpynt även i hallen här hemma och skapade en liten davidstjärna att ha ovanför skoskåpet. Nästan lika enkelt som ovanstående DIY, men lite mer klipp och klåp.
 
 
Så blev den, nej oj nu måste jag rusa ett träningspass står på schemat. 
 
Ha det bra så länge.
Kram. 

DeaDia

 
 
Bättre sent än aldrig att även skriva några rader här om DeaDia. Det känns oerhört kul att jag äntligen efter så många förfrågningar om saker från vårat hem, givit er möjligheten att få handla hem liknande saker till er. Nu har vi kommit så långt att det kändes rätt att öppna upp den och marknadsföra den lite smått. Självklart är det mycket kvar, och utbudet är än så länge inte jätte mycket att skryta med, men jag kan lova er att det snart kommer att komma mer. Planerna är i fullgång! 
 
Otroligt många besökare har vi haft, och inga är nog gladare än vi. För visst har skapandet av hemsidan varit otroligt roligt, vi har irrat runt i byggvaruhus, skruvat med självskruvande skruv, skrattat oerhört mycket, fotat men samtidigt slitit oss i håret mängder av gånger för att det inte helt blivit som vi velat. Så det ligger mycket jobb bakom och självklart är det då extra kul när ni vill besöka oss. 
 
Sänggavlarna ser ut att ha blivit väldigt populära, och vi har planer på en till variant, som vi hopps dykter upp i buitken inom kort. Även stegen har det dykt upp några beställningar på, och jag är säker på att ni som beställt kommer bli nöjda och att den kommer passa lika fint hemma hos er som den gör hos mig.
 
 
I morgon ska vi ut på shopping runda för att handla lite saker vi behöver för kommande projekt till hemsidan. Jag håller er lite på sträckbänken, men ni som följer mig på IG kanske kan få er en lite smygtitt redan i morgon på vad som komma ska. Kul att ni också blivit fler som tittar in här och det är inte utan att det är med en liten känsla av wright of shame som jag sitter och skriver nu, för så svårt borde det väl inte vara att dela med sig ibland kan man ju tycka. 
 
 
STORT TACK, ska ni ha för att ni valt att besöka oss på DeaDia!
 
Godnatt till er, så hörs vi snart igen.
Kram. 
 
 

RSS 2.0