Saker att sukta efter...

Hej,
Den här hösten som skulle vara jobbig, ganska tung och ensam har snarare blivit tvärtom. Hösten har varit finare än någonsin, flytit på exakt som den ska, och jag är allt annat en ensam även, om jag såklart saknar en viss David väldigt mycket. 
 
Det känns som om jag har haft saker för mig varje ledig stund den senste tiden, och det fortsätter så en tid framåt. Kul, det här med att leva fullt ut i nuet har nog aldrig varit min grej. Det är ju så himla härligt att längta, planera och se fram emot vad som komma ska. Jag längtar just nu väldigt mycket efter semester, men snart ligger jag på den stranden, och fullkomligt njuter av att vara ledig. Jag ser dock inte lika mycket fram emot att flyga själv, men det är någonting man ska prova och förhoppningsvis kommer det gå riktigt bra. 
 
Den här helgen har jag haft besök av mamma. Vi har som vanligt skrattat, ätit gott, ordnat med någon av alla mina projekt jag bara måste ha en mamma till och smygsovit i soffan. Vet ni vad jag tycker hör helgen till?
Nämligen att få somna i soffan, och bli väckt för att gå in och lägga mig så där trött så jag nästan somnar på golvet påväg till sängen. Det är så mysigt. Den senaste tiden när jag nu bott själv vågar jag inte somna i soffan, möjligen rädd för att inte vakna och ta mig till sängen. Men den här helgen passade jag på och oj vad jag trivdes.
 
Kul att titta in här ibland även om det inte är fullt så frekvent som det varit förr.
Kram. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0