År 2010

Nu börjar det närma sig, dagen då vi traskar i ett nytt t nytt år, kanske har några satt upp nyårslöften och har höga förväntningar på 2011. Själv är jag relativt neutral både gällande nyårslöften, och förväntningar med 2011. Däremot tycker jag att det är otroligt roligt att läsa mina vänners sammanfattningar av det gångna året år 2010, och tänkte att jag skulle dela med mig det jag mest minns ur 2010.

Det första och kanske det mest avgörande för hur detta år har varit är troligen flytten till Stockholm som skedde i början av januari. Det var en stor omställning att flytta ihop med David på "riktigt", visst vi hade bott i ett kollektiv och i en backpacker väska under en tid, men den här gången var det på riktigt som jag brukar säga.

Jag har även börjat studera på Stockholms Universitet, det är också en milstolpe på vägen, iaf har det varit det för mig. Jag har nog alltid vetat att jag ville studera vidare och det gör jag nu. Det är otroligt roligt och nästan lite overkligt när jag tänker på hur mycket jag har lärt mig under det här året.  Ett litet hemligt mål jag hade inom mig själv var ett ordna mig ett A i betyg innan året gått, vilket jag faktiskt "lite stolt" lyckades med!

Min relation till min pappa har varit fantastisk måste jag säga under det här året, även det är en liten dröm som blivit förverkligad under året som gått.

Jag har besökt Italien för första gången i mitt liv, närmare sagt Sicilien. Jag och David tillbringade en vecka av semestern i Giardini Naxos/ Taormina, ett riktigt semester paradis.

Det här är nog det största grejerna jag kan komma på som har hänt under mitt 2010. Jag känner mig nöjd med året och känner att jag även detta år utvecklas oerhört mycket som människa. Det finns många drömmar kvar som ska uppfyllas och jag ser nog fram emot vad 2011 har att erbjuda mig.


Gott nytt år!

101208 - 101225

Fy vad jag har varit borta länge, men ni som bloggar själva vet hur det är, tiden räcker ibland inte till och jag måste erkänna att motivationen för att blogga ibland bara försvinner. Nog om det, nu är jag tillbaka!

Sist jag bloggade var det inte något glädje i inlägget, men det har hänt mycket roligt sedan sist. Vi hade Malin och Peter från Göteborg på besök en helg, åh vad det var underbart. Otroligt kul att Peter kunde följa med, då han annars är som fastklistrad i positionen som ÖIS målvakt. Helgen susade som tråkigt nog bara förbi, men vi han med en tur på Skansens julmarknad, en tur med Djurgårds färjan, lite spel och god mat och en massa, massa babbel speciellt jag och Malin. Nu flyttar dessa små gosisar snart ihop och då ska jag och David ta oss en tripp till Göteborg för att kika på deras troligen ursnygga lya.

Helgen efter det började det närma sig tenta för David, vilket innebär att jag flydde fältet. När det är tentavecka vill man inte umgås och speciellt inte bli störd så jag åkte hem till Mamma. Vi shoppade lite julklappar, bakade julgodis och hade lillesyster Jenny och hennes Lukas på besök. Även det var en trevlig helg, trots att jag fick åka ersättningsbuss tillbaka till Sthlm och vänta på en trasig t-bana i 40 minuter. Hem kom jag till slut!

I onsdags dvs. 22 december, tog jag och David jullov och åkte till Västerås. Nu ska jag vara här ganska länge och bara njuta över att vara hemma. Jag har mycket att plugga men ska passa på att umgås mycket med familj och vänner också, och vila upp mig rejält för den fortsatta vintern och den kommande våren.

Julafton har varit fantastiskt, jag fick vakna upp tillsammans med David och vi åt en härlig frukost med julegröt och skinka tillsammans med min familj. Vi har inte kommit så långt i vårat förhållande att julen firas tillsammans utan vi pussade varandra hejdå och firade på skilda håll. Julen firades hemma hos mamma på Skälby, tradionerna håller vi hårt på så julen var sig lik, vilket jag älskar! Jag fick så mycket fina julklappar, armband, tofflor, täcken, morgonrock, underställ, kakfat, pajform, vinglas, kläder och mycket mer.
Tack snälla ni för alla julklappar!

Jag får önska er läsare en fortsatt trevlig jul och avslutar med några bilder ifrån helgen tillsammans med Malin och Peter!

Undra hur det är?

Jag undrar över hur det är att vara en person som inte kan släppa gammalt, utan att hela tiden går och är arg för saker som hände för nästan 10 år sedan? Har ingenting hänt med den människan på 10 år? Då är det nog mest synd om den personen som inte har möjligheten att släppa och blicka framåt.Väggen slog emot mig!

Ursch och fy för röklukt, det luktar så fruktansvärt illa att jag kan inte förstå människor som frivilligt förstör sina lungor och väljer att lukta så där illa. Nu undrar ni nog vad detta är för funderingen men det är nämligen så att idag när jag hade varit i tvättstugan och tvättat och riktigt njöt av doften av sköljmedel öppnades dörren till tvättstugan och doften av sköljmedel var blott ett minne. Herregud vad den damen som kom in luktade rök något så oerhört äckligt och det kändes som om det skulle hoppa över till mina ny tvättade kläder. Jag tog min blåa ikea kassa packade ner mina kläder fortare än kvickt och hoppades på att doften av sköljmedel skulle komma tillbaka.. vilket det gjorde!Bilden kommer ifrån: http://www.allmanbildad.se

Det går faktiskt att plugga hemma med mig!

- Älskling, det går faktiskt att plugga hemma med mig! (sara till david)
- Ja, ibland när du har någonting att göra annars är du bara jobbig. (david till sara)
Idag var det en sådan där dag när jag inte var jobbig eftersom att jag hade någonting att göra, nämligen hemtenta. Jag och älsklis har suttit och pluggat hela dagen på var sin sida om borden och varit väldigt flitiga. Nu ska de snart traskas iväg i snön till träningen, core och cykling står på schemat. Kanske är det så att träningsvärken i magen och benen blir bättre, vi får verkligen hoppas eftersom att de gör ont efter träningen igår.
Det är riktigt mysigt att promenera till träningen nu förtiden när alla fönster är prydda med julstjärnor och ljusstakar, tomtar och änglar. Julen är i mina ögon helt underbar, och att vi har så mycket snö är fantastiskt. När jag sitter i soffan i vardagsrummet och kikar ut genom fönstret känns det som som jag är i ett enda stort vinterland(vilket jag också är). Helt underbart. Jag ligger något efter i julhandeln och det enda som inhandlats är en julklapp till min älskade mamma, blev du nyfiken nu?
Nej nu ska jag på med mössa, vantar och halsduk och traska till träningen, i helgen kommer min älskade underbara vän Malin, med sin kära <3. OM nu inte Peter ska åka och spela lite boll i England, vi får hoppas på att agenterna inte väljer den här helgen.  Längtar så efter henne, hon är mitt lilla energiknippe och vad passar bättre än lite extra energi i julmörkret. Är det så att de inte kan komma, kommer i stället min älskade mamma och det funkar exakt lika bra, så att min kommande helg kommer bli lyckad finns det inga tvivel om.
Trevlig kväll!

Tidig morgon!

I morgon ringer min klocka 04:50, det är sjukligt tidigt!
Jag ska nämligen jobba från 06:00 - 09:00, lämna tjejerna som jag är barnvakt åt ibland på dagis. Det kommer bli spännande och hoppas det inte blir ledsna när jag är där och inte mamma eller pappa när de vaknar men det börjar nog känna igen mig vid det här laget.  Jag hoppas verkligen inte att jag försover mig utan lyckas kravla mig upp, jag är dock en morgonmänniska och det skulle vara ett större problem för mig att vakna 01:00 och dra till jobbet :) Efter denna tidiga morgon tänkte jag sätta mig i skolan och skriva klart mitt arbete om ett företags arbetsmiljö som ska redovisas på fredag.

Nu Maria Wern, har ni kikat?
RSS 2.0