Söndag och stolbyte

Våra älskade pinnstolar har nu sjungit på sista versen i de här lägenheten. Jag ska försöka limma ihop dom en gång till för att se om de klarar sig en tid nere i DeaDias lokal. Nu har jag tröttnat på att sitta på rangliga stolar och därför har nya inhandlats. Stolar är någonting som jag tycker är ganska svårt, de tar ofta upp en stor del av rummet och är en ganska viktigt möbel för rummets känsla. Pinnstolar har länge varit populära, och jag så att jag lätt vänder kappan efter vinden och följer gärna de trender som finns för stunden. Nu har väl ingen missat att det är plåtstolarna som gäller, industiri, plåt, avskaft och lite grönt....
 
Tolix, Nordal, Thonet och allt vad dom heter finns i varenda inredningstidning för tillfället, och självklart jag fastnat för dessa. Ekonomin säger dock ifrån, i framtiden kanske. Jag vände och vred och tänkte att de måste finnas en billigare variant som fungerar lika bra. IKEA....Ja så blev det, stolarna Roxö har nu flyttat in hos oss och blivit våra nya köksstolar. 
 
 
Till en börjar var jag lite skeptisk, satt mig ner i soffan och surade lite över att det inte helt blev som jag hade tänkt mig. Men i morse när jag steg upp hade de växt i mina ögon och jag har bestämt mig, det blir Roxö för hela slanten. 
 
 
Så blev slutresultatet och de viktigaste är väl att vi är nöjda och det är vi. 
 
Trevlig kväll till er!
Kram. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0