Vart är våren?

Det här inlägget hade väldigt gärna kunnat få handla om våren, om tusselagon på väg till tunnelbanan. Men nej istället vaknade jag i morse av något som lät som en plogbil, och sagta drog jag upp rullgardin och insåg att det var en plogbil som hade väckte mig och jag vaknade till ett snötäckt Stockholm. 
 
Jag blir lika bitter som övriga blogg/IGvärlden av detta. Jag vill ha vår och jag vill använda min nya vårjacka, vita skor och ljust tvättade jeans. Istället blir det att hoppa i ullkappan, mörka jeans och vinterskor. Den som väntar på något gott väntar alltid lite för länge.
 
 
 
 
Några vissna tulpaner är de vårtecken som finns hemma hos oss just nu. Lite faccinerande med dessa är dock att det fortfarande står upp, trots att det är så bruna och torra. Efter den här fotograferingen måste dessa ner i sopporna och jag får vänta på nya blommor till nästa helg. 
 
 
 
 
Kul att jag hade lite tid över att fotografera på morgonen och titta in här. Den här älskade trälådan som jag fick av   min farfar skulle jag kunna fotograder om och om igen.  Nu måste jag börja göra mig i ordning inför en ny arbetsdag. 
 
Ha en bra dag och kör försiktigt ni som ska ut i snöovädret. 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0