Utflykten.

Vilken härlig liten dagsutflykt vi hade i lördags, god lunch och alldeles underbart väder. Nu gör jag ett nytt försök att blogga på paddan, och det ser ut som om blogg.se tuffat till sig lite och att det går att bifoga bilder i inläggen nu förtiden. 
 
 
Ja men titta där! Där fick vi ju faktiskt en bild från gårdagens dagsutflykt.  Som ni ser är det fortfarande en heldel snö kvar i Stockholm, även om jag så smått börjar känna vårvibbar i luften.
 
En riktigt typisk söndag är vad jag har haft idag, städat, tvättat, köpt virke, haft leverans och snart tänker jag dimpa ner i soffan med en kopp te och försöka vila bort förkylningen det sista jag kan innan jobbet väntar i morgon. 
 
 
Den här veckan är en riktig kortvecka, jobbar bara tre dagar och sen väntas ett besök till mina föräldrar där också "kusin" med familj kommer på besök. Ska också passa på att träffa en efterlängtad kompis även om man bara bor  10 mil ifrån varandra är det svårt att få till några träffar. Nu är det iaf spikat och bestämt och gud nåde om något kommer i mellan. 
 
 
Jag skulle helst vilja träffa mina vänner dubbelt eller tregånger så mycket som jag faktiskt gör, för oftast har vi så roligt och mysigt att man småler i flera dagar efteråt. På tisdag har jag därför också bokat in en härlig kompiskväll, med ännu en riktigt guldklimp. 
 
 Nej nu är det dags för den där koppen med te, så ses vi snart igen. 
Kram.
 

Pasteller

Vilka vårkänslor jag fick här på morgonen när solen riktigt värme lägenheten genom fönstret. Känner mig lite bättre idag och tänkte försöka mig på en utflykt med sambon och svärföräldrarna, ner till havet och äta lunch. Är det någonting som kan få en att känna sig bättre så är det doften av hav. Det är speciellt med havet och det har jag nog alltid tyckt.  Under hela min uppväxt har vi åkt på semester till Västkusten, närmare bestämt Varberg. Så doften och tång, hav och sand förknippar jag så med mina semestrar som barn. Det blir nog en härligt lunch. 
 
Gick loss lite med kameran idag och min prickiga skål tillsammans med några pastellfärgare nagellack hamnade i rampljuset den här morgonen. Pasteller är verkligen någonting som höjer vårkänslorna och jag kunde inte enas med mig själv vilket av lacken jag ville bära idag så går naturell. 
 
 
 
Nej nu ska jag bege mig ut i vårvädret och hoppas på att jag får hålla mig frisk nu. Hoppas att ni får en fantastisk fredag och solen skiner där ni befinner er också. 
 
Kram. 
 

Tre stycken bildskildringar

Visst är det härligt med förändringar? Ah iaf de förändringar som man har kontroll över och gör på eget bevåg. Jag har länge velat göra om utseendet på bloggen, inte för att det kanske var något fel på det gamla utan mest för att förändringar förnöjer.
 
Nu passade det alldeles utmärkt när jag legat i sängen flera dagar med feber och inte orkat gjort mer en att titta på program efter program bläddrat i inredningstidning efter inredningstidning och filurat på hur bloggens utseende skulle se ut, här är resultatet! 
 
 
Att jag ville ha tre stycken bilder visste jag ganska tidigt, vilka hade jag ingen aning om tills jag började gå igenom telefonen. Då föll det sig ganska självklart att det var just dessa bilder som skulle smycka bloggen en tid framöver. Bilden ovanför är från vårat vardagsrum, kanske enligt mig hemmets favoritplats och favoritmöbler. 
 
Den gamla snickarlådan som min morfars farfar gjorde är hemmets lilla guldklimp. Inte en dag har jag vaknat och tänkt att jag skulle vilja byta vårat vardagsrumsbord. Nej det är så rätt, så personlig, så genuint slitet och färgen är nog den enda färg som jag kan tycka om så där från botten av mitt hjärta. (annars har jag ju väldigt svårt med färg). Kanske ska jag göra ett helt inlägg och rejäl bildkavalkad om den här snickerilådan, så kanske ni förstår vad jag pratar om.
 
 
 
Den andra bilden jag valde blev på mina fötter som är tagen på en gammal brygga någonstans. Kan inte helt minnas vart bilden är tagen, möjligen att det skulle kunna vara i svärföräldarnas sommarstuga. Den här bilden känns också väldigt mycket jag. Främst kanske för att jag aldrig vill ha strumpor på mig. Redan när jag var litet barn hade mina föräldrar ett ständig sjå med att få mig att behålla sockorna på. Nu i vuxen ålder kan man nästan alltid hitta gårddagens strumpor inknölade mellan soffkuddarna, det är ju så härligt att vara barfota. 
 
 
Den här bilden kanske inte kändes lika självklar som de övriga två bilderna, däremot så har det här med gammalt och slitet alltid legat mig varmt om hjärtat. Vi har haft några rangliga nästan obrukbara pinnstolar hemma hos oss på tok för länge bara för att jag inte helt ville släppa taget om dom. Kläderna som hänger på stolen har också varit två av mina favoritplagg, en stickad ulltröja och en par tajta svarta jeans kan nästan aldrig bli fel och detta får väl på något sätt symoblisera min klädstil. Möjligen att det skulle ha stått ett par vita converse på kanten av stolen också. En liten hemlis förra året gjorde jag av med hela 10 par converce, kanske inte helt normalt, dessutom var alla vita..
 
Nu ska jag se om jag kan peta i mig lite lunch, ungspannkaka hade varit smarrigt, undra om jag kan övertala sambons som menar på att detta inte är lunch utan en tråkig dessert. 
 
Trevlig fredag till er.
Kram. 
 
 

Vart är våren?

Det här inlägget hade väldigt gärna kunnat få handla om våren, om tusselagon på väg till tunnelbanan. Men nej istället vaknade jag i morse av något som lät som en plogbil, och sagta drog jag upp rullgardin och insåg att det var en plogbil som hade väckte mig och jag vaknade till ett snötäckt Stockholm. 
 
Jag blir lika bitter som övriga blogg/IGvärlden av detta. Jag vill ha vår och jag vill använda min nya vårjacka, vita skor och ljust tvättade jeans. Istället blir det att hoppa i ullkappan, mörka jeans och vinterskor. Den som väntar på något gott väntar alltid lite för länge.
 
 
 
 
Några vissna tulpaner är de vårtecken som finns hemma hos oss just nu. Lite faccinerande med dessa är dock att det fortfarande står upp, trots att det är så bruna och torra. Efter den här fotograferingen måste dessa ner i sopporna och jag får vänta på nya blommor till nästa helg. 
 
 
 
 
Kul att jag hade lite tid över att fotografera på morgonen och titta in här. Den här älskade trälådan som jag fick av   min farfar skulle jag kunna fotograder om och om igen.  Nu måste jag börja göra mig i ordning inför en ny arbetsdag. 
 
Ha en bra dag och kör försiktigt ni som ska ut i snöovädret. 
Kram.

Fredag

Dagen som jag har längtat efter så länge, har varit exakt så underbar som jag ville ha den. Det var länge sedan jag kände mig såhär ledig, och ändå är jag inte helt ledig (ska snart träfffa en kund) men det gör absolut ingenting. Min svärfar sa till mig att så länge man får komma upp ovanför vattenytan bara en liten stund så orkar man vara där uppe och presterera länge. Idag har jag varit ovanför vattenytan och haft det helt fantastiskt
 
Låg kvar i sängen länge efter att jag hade vaknat, bara för att jag kunde. Tog med mig täcket ut i soffan och åt frukost så länge att jag fick hämta kaffe i omgångar för att det kallnade. Laddade flera maskiner med tvätt så ångestbärget är numera ett djupt hål, puh! Plockade undan lite hemma medan jag spelade favoritlåtarna på hög volym. Bakade till eftermiddagens gäster, och när tjejer fikar ska det självklart vara chocklad. 
.
 
Mathem kom och levererade maten och snopet nog öppnade jag i morgonrocken, och mannen från mathem kontrade med att - Jaha det är det här du gör med all tid du får över? Mathem gör vardagen lite lättare, för det är inte kul att behöva ägna tid i fredagskaoset på Ica för att få hem mat till helgen. Utan istället handlade jag under tiden jag badade skulle man kunna säga idag.
 
 
Våren ser ut att lysa med sin frånvaro och vinterjackan får hänga med ett tag till. Vita skorna har dock åkt på för jag vill ha vår. Hoppas att värmen snart hittar till Stockholm.
 
Nu ska jag fortsätta den här fantastiska dagen med en kundmöte och förhoppningsvis försäljning. Sen väntas godmiddag viltskavsgryta står på schemat, film och så är planen att jag ska få somna in i soffan.
 
Trevlig helg till er!
Kram. ♥
 
 
 
 
 

1 Mars

Omöjligt det kan inte redan vara fredag? och ännu mer omöjligt det kan inte vara fredagkväll redan? Stirrandes i min kalendern inser jag att det dessutom är 1 mars. Vart har början på det här året tagit vägen. Tiden går alldeles för fort just nu, jag vill pausa allt för ett ögonblick och få känna på den här känslan lite extra av att få driva eget företag så pass framgångsrikt som det har varit sen starten. Helt otroligt och förbaskat underbart! 
 
Många frågar om vinster hit och dit, och det är klart vi tjänar pengar på det vi gör. Den ekonomiska vinsten i det här företaget är för mig bara en bonus. Min vinst handlar om någonting större än så, nämligen att jag just nu i skrivande stund förverkligar en dröm som jag haft inom mig länge. Nämligen att jag får vara med och skapa inredning i andra människors hem. 
 
 
I dag har vi haft produktfotografering och nu på kvällen har jag suttit och lagt in det nya produktera på hemsidan. Är ni intresserade av ta en titt, så välkomna! Spännande och se om det dyker upp några beställningar även på de nya grejerna.
 
 
Det här bordet måste jag säga blev min favorit bland det nya produkerna. Nu känner jag att det kliar och sticker lite i ögonen och jag inser att jag varit igång närmare 17 timmar och det är kanske dags för mig att hoppa i säng. nu. 
 
Hoppas ni haft en trevlig fredagkväll och att helgen fortsätter så.
 
♥ Kram
 
 

RSS 2.0