En lördag på cykel

Den här dagen har ägnats åt att rulla runt på Stockholmsgator. Vi har förvånats över hur mycket fint det finns att upptäcka och ta del av. Vi har cyklat flera mil och upptäckt flertalet nya stadsdelar och wow vilka smultronställen det finns. 
 
Det blev ett lite längre uppehåll i Vinterviken. Vinterviken som var min favoritfilm under tonåren så var jag såklart lite extra exalterad och spanade lite extra efter platserna som Jon-Jon brukade vara på. Vinterviken trädgård var ett ställe som överaskade lite extra. Allt var ekologiskt och det luktade fantastiskt mycket sommar varenda steg man tog i den vackra trädgården. Växthus efter växthus och drömmen om en egen trädgård med en stor kryddgård växte sig starkare.
 
 
Inspiration deluxe, och desto mer tid jag ägnade åt att titta på detta växthus uppmärksammade jag små, små detaljer som jag plockar med till DeaDia i höst. 
 
Nu får jag önska er en trevlig lördag, strax plingar nog min pappa på dörren och vi ska äta en bit mat tillsammans. Sen tänker jag soffläge efter allt detta cyklande idag och förhoppningsvis titta på någon spännande film. 
 
Kram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0