Tidspessimist?

Jag visste inte att det var möjligt att gå från extrem tidspessimist till att bli en tidsoptimist på så kort tid, men det är möjligt. Just nu önskar jag så att dygnet hade några fler timmar att erbjuda. Jag planerar att jag ska hinna både det ena och det andra men varje kväll slutar det med att ungefär hälften är gjort. 
 
Det är mycket möjligt att det finns något samband med att jag just nu har väldigt många projekt på gång samtidigt. DeaDia har fullkomligt exploderat, beställningarna rasar in och jag möts ständigt av olästa epost i inboxen. Detta gör att jag lever i en liten lycko/fantasibubbla, inte kunde jag tro att det fanns så många där ute som gillar det jag gör. Inte trodde jag heller att det skulle vara så enkelt att förverliga en dröm, men med hjälp från nära och kära så blev den på några veckor verklighet. T A C K alla ni som gjort beställningar, ställer spännande frågor och funderingar och ger mig självförtroende till att våga fortsätta. 
 
 
Det blir svårt att hinna med så mycket annat fotografering och inredning nu, vilket är den tråkiga sidan av det tryck som träffat DeaDia. Idag är det "ledigdag"  vilket innebär att jag enbart har DeaDia att tänka på, inget NK. Så jag passade på att unna mig lite tid till att fotgrafera medan solen försökte kämpa sig igenom molnen. 
 
 
Fokus hamnade på soffan och soffdetaljer, kanske för att jag saknat att bara ligga i den och göra absolut ingenting. Att få kura ner tårna bland fårskinnets fantatastiska lockar är bra mysigt, och ikväll tänker jag nog stänga av telefonen, frikoppla mig från mejlen och bara umgås med min favorit kille. ♥
 
 
Matcha guld med silver, randigt med rutigt, ull med läder. Det känns som om både inredningsvärlden och modevärlden handlar om att matcha bäst man vill och bara orkar med. Färger, material, nytt och gammalt och utan några som helst rätt eller fel. Visst är det skönt. 
 
I vår soffa blandar vi olika typer av textiler, smårandigt, storrandigt, mönstrat och ull, men jag har fortfarande lite svårt för alla färger. Jag har lovat mig en sak, det ska in en vårfärg i sovrummet. Men hur ska jag kunna välja? Eller vågar jag kanske blanda fler?
 
Det blir en senare tidsfråga, nu ska jag strax leverera ett bord och ska göra klart det som måste göras innan dess. 
 
Kram. 
 
 
 
 

Påfyllning i butiken

Det nya året erbjuder mängder av nya möjligheter och därför har jag stora förväntningar på 2013. Kanske var det inte helg genomtänkt att starta en webbshop veckorna innan en C-uppsats skulle lämnas in, men nu är den inlämnad och därför har jag ä n t l i g e n haft tid att fylla på hemsidan med lite ny inredning. Jag har längtat efter att få tid över till att på kvällar och helger verkligen försöka få snurr på DeaDia, och det är spännande, riktigt spännande att prova någonting nytt. Lenas konst vet jag fungerar, och nu är det upp till oss att få människor att även uppmärksamma oss för inredningen. 
 
Fyra nya produkter har vi funderat på, vridit och vänt och till slut skapat. Jag har vaknat på nätterna och tänkt Ja, där har jag det! Numera finns potential i nästan allt jag ser, och i bland blir det inte helt rätt när viljan till att skapa blir för stor. Vissa av mina ideér har slutat med att vi legat dubbelvikta på golvet åt hur galet konstigt allt blev, men med en stark vilja kommer man långt, är det inte så?  
 
Det känns som om den här omgångens skapande har gått mycket i att ordningens tecken, och kanske är det lite struktur som behövs för att ta sig tillbaka in i vardagen efter juledigheten. Vi har bland annat skapat en griffeltavla. Den gillar jag främst genom den kontrast som uppstod mellan griffeltavelfärgen och det slitna vita. Finns i butiken och kostar 245 sek exk. frakt! 
 
 
Fårskinn kan verkligen få mysfaktorn att stiga i ett rum, och inredningstidningar likaså. Varför inte slå ihop dessa och skapa en tidningshängare med en gnutta fårskinn på. Sagt och gjort, finns att köpa i butiken för 145 sek exk. frakt. 
 
 
Är du intresserad av att kolla in de övriga nya produkterna, så är du givetvis välkommen hit.!
 
Trevlig helg!
Kram Sara.
 
 

RSS 2.0