[ Photo a dag,breakfast ]

Det här temat skulle kunna slås ihop med nästa teman,something you adore. Jag är en riktig frukosttjej. När klockan ringer på morgonen är det första jag gör att gå upp och slå igång kaffebryggaren. Det är det enda stadigvarande i min frukostmeny. Annars är det viktigaste för mig att jag tar mig tid att sitta i lugn och ro, oftast framför nyhetsmorgon och äta min frukost.Jag älskar också helgerna när jag tar mig tiden att duka fram allt på bordet, tända ljus och kanske gå iväg till bageriet på gatan och köpa något rykande färskt bröd till frukosten. Detta händer inte allt för ofta nu när jag oftast äter frukost själv. I dag blev det laktosfri yogurt med hallon och bovete, ägg, kaffe och brämhults päronad. Juicer är någonting jag försöker att undvika och någonting vi vanligen köper på helgen. Problemet nu är att om jag köper en juice på helgen så räcker den hela veckan så kanske bör jag införa någon varannan vecka rutin på jucie fronten.


Jag ska passa på att tacka min älskade farmor för att hon är så flitig och ställer upp i tävlingar i olika tidningar i mitt namn dessutom. Detta har resulterat i att jag kammat hem två vinster bara den här veckan, en vinstlott och en riktigt fin kokbok. ♥ Du är verkligen en bra farmor du!

Kram


[ Photo a day, you ]

Jag skriver, jag suddar, jag skriver och jag suddar igen. Vem i hela friden är jag?
Sen jag gick in i det tillfälliga distansförhållande som jag numera befinner mig har jag haft mycket tid till att tänka på mig själv, tid att lägga mig själv i fokus. Vilket har visat sig vara en ganska tuff utmaning. Jag funderar mycket dagligen och ventlierar mina tankar med den som förtillfället råkar befinna sig i närheten. Men det senaste tiden har jag funderat mer på egenhand, funderingar som handlat om allt mellan himmel och jord. Det har jag gjort att jag hittat många tidigare dolda sidor hos mig själv, positiva som negativa. Just nu befinner jag mig ett skede där jag försöker hitta en trygghet i mig själv, och inte låta tryggheten och stora delar av mig vila i det yttre. Någonting jag har lärt mig under en tid med stora förändringar är att en trygghet som vilar i det yttre, inte är någonting säkert och stabilt. För det kan plötsligt bara ryckas ifrån en, och det är när man förlorar saker i det yttre som man inser sin egentliga styrka. Och där man börjar ifrågasätta vem det egentligen är som döljer sig innanför den yttre fasaden?
Lite där är det jag befinner mig just nu. Jag tror att det kan vara nyttigt för alla människor att ägna lite tid åt sig själv. Ta sig tiden att fokusera på det där som sitter så långt inne och som är så svårt att sätta ord på.
Jag är också helt övertygad om att den man är, är någonting som förändras  i takt med att vi utvecklas, och får nya erfaranheter, men någontans i denna process finns det också en kärna. En kärna som växer sig allt starkare desto närmare sig själv man kommer.

Kram.[ Photo a day ]


1. You - 2. Breakfast - 3. Something you adore - 4. Letterbox - 5. Something you wore - 6. Makes you smile - 7. Favourite - 8. Your sky - 9. Daily Routine - 10. Childhood - 11. Where you sleep - 12. Close-up - 13. In your bag -14. Something you´re reading - 15. Happiness - 16. Morning - 17. Water- 18. Something you bought - 19. Sweet - 20. Someone you love - 21. Reflection - 22. Your shoes - 23. Something old - 24. Guilty pleausure - 25. Something you made - 26. Colour - 27. Lunch - 28. Light - 29. Inside your fridge - 30. Nature - 31. You. Again

 

- Det är dom här rubrikerna som ska få fylla bloggen inom den närmaste framtiden. Det känns som en rolig utmaning och kanske ytterligare ett steg mot att lära sig lite mer om mig själv, och om mina vänner, om någon av er vill hoppa på utmaningen tillsammans med mig?

 

Tanken är kanske att detta ska löpa 30 dagar i rad, vilket inte helt fungerar för mig i min vardag för ögonblicket.
Jag ska göra mitt bästa och försöka hålla mig aktiv så mycket som bara möjligt.

Vi hörs snart igen med rubriken you!

kram.
Ny utmaning

För någon vecka sedan dök det upp en utmaning bland bloggarna jag följer, som jag inte fören idag känner mig manad att anta. Om jag lyckas anta utmaningen kommer första inlägget handlar om mig! Y O U...

Det känns som om utmaningen kommer väldigt passande just nu. Jag är full med känslor, lyckliga som oroande, och lugna som ledsamma. Vad passar bättre än att få det ner på tangenterna.

Trevlig måndag så länge, nu är det 8 veckor kvar av längtan tills min skatt kommer hem. Herregud det börjar bli tungt nu. Men jag tänker kämpa, aldrig att jag ger upp nu. Vi har klarat 12 veckor, och snart är tiden 24 februari till 15 juli ett minne blott.

Kram.


Tillbaka i Sverige

Hej! Nu är jag hemma igen, efter en fantastisk resa i Kina som jag aldrig ville skulle gå mot sitt slut. En vecka har redan susat förbi sedan jag anlände på Arlanda men en stor känsla av tomhet. Känslan att träffa David igen var verkligen som att fylla ett stort tomrum. Nu känns det att han är borta igen, och jag saknade honom efter bara någon minut. 9 veckor kvar av kämpande sen är det här äventyret över, vilket också känns lite lustigt. Tänk vad känslor kan spöka ibland.

Det är sista sluttampen kvar i skolan, Uppsatsskrivande. Vi är på godväg och jag tror det kommer resultera i någonting bra innan det är dags för sommarlov 1 juni. Sen är det bara en ynka termin kvar.

Jag vet att många är sugna på att veta mer i detalj om resan, det kommer jag lovar! Men just nu är det fullt upp med annat. Så fort det finns lite tid över ska jag lägga in lite bilder och dela med mig av mina/våra upplevelser.

Solen skiner i Stockholm idag, och jag ska befinna mig inomhus på NK för att bygga på lönekontot lite extra.

Trevlig söndag!
Kram.


RSS 2.0