[Sovrum]

Äntligen är jag på plats, allt är flyttat och det enda jag väntar på nu är att David ska komma hem för att det helt fullt ut ska kännas som mitt hem. Jag vet att ni är många som följt mig och mina planer för sovrummet och som spänt har väntat på att få se resultatet, och här kommer det.
 
[ Här är sänggaveln som jag stolt lyckats skapa, stegen har jag även den monterat ihop själv efter att jag förra sommaren plockade drivved i Norrland, den gråa kudden kommer från H&M home, och det är väl ingen som har missat att det andra örngotten är från Himla, lamporna är Ikeas, även pallen som jag skrev om förra inlägget skymtar nere i hörnet]
 
 
 
 
[ Sängkläderna lyckades jag fynda på Hemtex] Jag är så förbaskat stolt att jag lyckades komma på en relativt simpel idé på sänggavel och att jag startade projektet och slutförde det. Det händer allt för ofta att jag planerar, drömmer men aldrig förverkligar, men nu sängen vår verklighet. 
 
 
Äkta drivved måste vara det vackraste man kan tillverka möbler av, jag vill ha mer! 
 
 
[Hemliga projektet, är den här hyllan] Hyllan är en vanlig grovhyvlad bräda som jag målat med silvereks bets, för att sen bara gå lös med pensels doppad i samma färg som pallen. Om ni tittar riktigt noga ser ni nog också att det skymtar en  sjua på hyllan framför ljuset, samtidigt som det står en rostig gamla sjua. Den rostiga sjuan kommer från svärföräldrarnas sommarstuga och har av ålder slitits så vackert. Siffran sju har också Davids nummer, både basketnummer men också han lyckonummer. 
 
 
[ Nu har också Ugglan fått sin plats, ugglan kommer från P.U.B. i Stockholm], Jag sov riktigt bra natten som
var och om det berodde på att jag med fantastiskt hjälp flyttat ett helt hem eller om det var för att ugglan fått en plats och vakat över mig kan jag inte svara på. 
 
STORT TACK till alla er som hjälp till den här helgen! Extra stort tack till Mamma, Svärmor och Svärfar ni är fantastiska. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är jättefina bilder, och ännu finare i verkligheten.Tack för en mysig helg. Kram mamma

2012-07-01 @ 18:49:50
Postat av: Madde

Vad fint det blev!! =)

2012-07-01 @ 20:14:36
URL: http://bangboom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0