Jag gjorde det!

Nu är de en rejält sprallig, överlycklig och alldeles tokglad tjej som sitter här och skriver. Jag har nyss avslutat min sista handledningstimme, som avslutades med att min handledare informerar om att jag gjort ett utmärkt jobb, och att jag därmed är godkänd för att släppas upp för examiniation av min uppsats. Det känns så skönt, nästan overkligt! Oj vilken lättnad. De var några ynka småsaker jag skulle ändra på sen så, väntar bara det sista hindret att bara bli godkänd vid examinationen. 
 
Det är en liten konstig känsla jag har i kroppen just nu, och glädjetårarna är verkligen inte långt borta. Jag tänker inte neka till att jag är oerhört stolt över mig själv. Det fanns en oro i mig att det skulle bli allt för tufft att skriva det här själv, men jag gjorde det. Jag gjorde det!
 
I kväll har jag pojkvänsfritt och jag tror att jag bara ska krypa ner i soffan, starta en riktig tjejfilm, kanske ta ett långt bad med oförskämt mycket skumm, för att sen somna med ett riktigt stort leende. 
 
För att lugna nerverna lite innan jag gick in för handledning satt jag och svävade mig bort i inredningsvärlden. Vilket brukar vara ett sätt för mig att helt släppa omvärlden, för jag brukar fastna så där lite farligt med blicken på saker jag tycker är fint. Den här gången var det David Ehrenstråles fantastiska posters. Men jag har infört köpstopp för mig själv, då det finns en risk att det kan bli för mycket av de goda. Det är ingenting jag än så länge känner mig redo för att plocka bort, och därför får det inte plats något nytt... 
Men i framtiden ska även Gudie to Manhattan få pryda mitt hem. 
 
 
 
 
Eller varför inte Paris? En fantastiskt fin stad, som jag har så många fina minnen ifrån.  Det här känns iof som en väldigt bra sak att önska sig i examenspresent, någon plats har jag nog. Tydligen skulle man få presenter även då, det har iaf min mormor bestämt.
 
Bilderna är låndade från artilleriet.
 
Trevlig helg.
Kram. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0