Vi tar vara på tiden

Idag på morgonen gjorde jag en mysig frukost till mig och David, och tittade på honom för att få medhåll om hur fantastiskt bra vi har det just nu. När han säger vad underbart bra vi har det, det är som om vi tar vara på varje dag vi har på ett helt annat sätt än innan vi visste att jag skulle åka. Och så är det verkligen. Vi tar vara på tiden på ett helt fantastiskt sätt, kramas lite extra, skrattar lite mer, städar lite mindre och ser till att ha det så roligt som möjligt nu det knappa tre månaderna som är kvar innan vi ska leva på skilda håll i ca 130 dagar. Inget ont som inte har något gott med sig och jag tror att vi båda två börjat insett hur förhoppningsvis mycket gott detta kommer bära med sig.

I helgen tog vi det bara lugnt, och umgicks på det där sättet jag nyss skrev om. Vi besökte Nyckelviken i söndags, där vi åt lunch, och promenerade och njöt av det fina utsikten över klipporna och (havet/ alt Mälaren) blev lite osäker. Sen pluggade vi såklart, en söndag utan plugg var väldigt länge sen.

Snön lyser med sin frånvaro i Sthlm, och det är med glädje jag inser att jag inte ska åka tjejvasan i år , då hade jag behövt öva nu. Men på söndag är det första advent och då vill jag ha snö, men med 10+ grader blir det nog svårt. Snö eller inte så är jag säker på att det kommer bli en trevlig första advent med mamma på besök :).

Nu sitter jag i biblioteket dränkt av ekonomiska termer som real investerings ränta osv. Och känner att jag verkligen måste sätta fart.

Trevlig tisdag.
Kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0