Hej... kan väl vara passande?

Det värmer verkligen att jag har så många besökare varje dag trots att jag inte bloggat på nästan en månad, tack! Jag får ta och skämmas lite, men ni vet själva att varken tiden eller motivationen finns alla gånger, men nu ska jag försöka få tillbaka båda och kunna på något sätt dela med mig av mitt liv och kunna ge er lite inspiration och glädje i vardagen som nu börjar gå mot hösten.

Senaste tiden har det inte hänt någonting speciellt,vi bor i Stockholm på heltid och trivs som fisken i vattnet. Jag börjar se Stockholm som min hemstad, jag börjar hitta lite mer, och de där obehaget man kunde känna på tunnelbanan av att man var helt osynlig, börjas numera kännas behagligt.

Den här veckan har jag haft hemtenta, fy, fy, fy vad jag är dålig på att kontrollera min ångest gällande hemtentor. Jag skulle inte se mig som en person med överdrivet bra självförtroende, men jag kan erkänna att jag är relativt nöjd med mina egenskaper, kunskaper och utseende. Däremot när jag ska skriva tentor ser jag mig själv som en riktigt urusel person, tror inte på mig själv för fem öre och mår verkligen dåligt.  PANIK är vad jag har haft de senaste 168 timmarna, nu är jag dock färdig och känner mig relativt nöjd, så nu läsare får ni hjälpa mig att hålla tummarna för en godkänt tenta rörande arbetsmarknadsrelationer i jämförande perspektiv,

Kanske borde nämna att jag har köpt ny dator, en trendig minipc. Ordagrant en SAMSUNG N210 vit :) Riktigt skönt att slippa bära omkring på min 5 kg klump utan kan nu gå omkring och känna mig stolt över min nya lilla dator. De nya inköpet betyder också att jag har vissa svårigheter med att hitta knapparna, vilket kan leda till en del stavning problem... men jag vänjer mig nog.


Den här ska få mig att blogga mer!

Godnatt läsare!


Landskamp Sverige - Ungern


 


RSS 2.0