Hemskt

Hur hemskt är det att behöva gå upp när det ligger en kose kvar i sängen?
För er som inte vet vad en kose är så är det mitt smeknamn på min älskade pojkvän, tyck vad ni vill men jag gilar det :).  Urscha jag hade gärna legat där en stund till, var inte alls sugen på att vakna när klockan ringde runt 07.00, men de vat bara att ta sig i kragen och gå upp och göra sig lite frukost.

Jag ska till skolan idag har föreläsning från 10-12 men ska på en mottagninstid först, en tid då man får i princip en privatlektion. Man får en chans att gå dit och fråga läraren saker man undrar men som man inte vågar ta inför hela klassen på 100 personer. Super bra, så jag tänkte ta chansen idag!

Ikväll ska vi träna, vi får se om jag blir SATS eller om de blir en löparrunda i spåret.

Pluggandet igår gick bra, men vi gjorde inte så mycket som jag hade hoppats på. Jag gjorde dock en tenta själv när de andra hade gått hem. Jag kan inte vara annat än nöjd över min plugginsats igår.
Plugga tillsammans med vännerna

Man får passa på när det regnar.
Idag ska vi plugga massa gamla tentor, det vore otroligt skönt om vi kunde göra de tre som jag har kvar.  Då ska jag bara läsa igenom litteraturen igen och sen försöka lära mig svaren på tentorna så är jag hundra procent redo för tentan den 5 juni.  Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv att jag har varit så pass koncentrerad i skolan trots av vi har haft så få föreläsningar. Det känns som om den här tentan kommer gå bra, hoppas!

Mitt sällskap idag är, Susanne, Rikard, David, Sanna och Chris hjärngänget ska plugga!

Hoppas ni får en bra dag, för nu ringer det på dörren, vem kan de vara? :)AJ AJ inte skratta, Snälla!

Jag har helt fruktansvärt ont i min mage,
Nej, det är absolut ingenting farligt det bara en extrem träningsvärk som har slagit in och landat under mina bröst.  Igår var jag och David ute och sprang i spåret där vi bor, det är så himla fint, det är lampor runt hela spåret, det står skyltar varje hundra meter hur långt man har löpt och det är en kanon fin grus, skogsmarksbana.

Även fast jag tycker det är riktigt tungt att löpa, så njuter man varje gång man kommer ut tid, när man får andas den friska luften och när man får känslan av att jag gör någonting som jag bara kan bli bättre på. :)
 
Men herregud vad de regnade, trodde ett tag attt jag skulle drunka.

Men anledningen till träningsvärken beror nog inte på att jag löpte, utan de beror på att halvvägs in i spåret är det ett utegym. De är som om de kittlar i både fingrar och tår på min kära pojkvän när han ser någonting sådan.

Gymmet  består av stockar, som man kan lyfta, hänga på, klättra i, krypa under. Där passade vi på att göra situps i massor, armhävningar, marklyft och bänkpress.

Nu ska jag slänga mig på cykeln och cykla bort till Rikard och Susanne för lite tentaplugg!


Underbara helgSommarplaner 2010

     

Cory, Emma, Jag, Malin och David - ska öluffa i Grekland!
Det kommer bli sjukt kul, det är inte helt till 100 % spikat att det blir grekland men vi ska iaf utomlands tillsammans i sommar och backpacka lite :). Ser verkligen fram emot att få göra någonting tillsammans med er! Specielt roligt att Cory eventuellt hänger på, då får vi fler minnen att dela med denna otroligt sköna grabb en bara Australien, inte bara bara de kanske.

Jag kommer jobba på Mcdonalds även i sommar fast på ny restaurang, detta år blir det Vasagatan i Västerås.
De ser jag också fram emot, lite omväxkling förnöjer!

Midsomar firas som vanligt ute i stugan tillsammans med familj och vänner.

V.26 dvs veckan efter midsomar har jag försökt fått ledigt och hoppas att det går vägen, då ska jag åka en liten tur i Sverige med älsklingen, planerna lutar på en tur till Göteborg och träffa Andreas och Johanna ( paret vi umgicks med i Thailand), sen Malin såklart och förhoppningsvis hennes Peter. Tänkte också åka över till Oslo och träffa alla mina gamla vänner där!

Sen startat skolan igen i början av september, länge kvar så de pratar vi inte om nu!

Hur ser era sommarplaner ut? Någon som har öluffat och kan ge några tips på vägen?

Onsdag

 Föreläsning 10:00- 12:00
Idag är det skola igen, de var en hel vecka sedan sist vi hade föreläsning ska nästan bli lite kul att få träffa klassen igen och se vad dom har sysslat med sedan sist.

Vi kommer troligen få tillbaka våra hemtentor och projektarbete idag, jag fick ett VG dvs C på universitetet, jag är faktiskt missnöjd men jag har hört på många håll att jag inte borde var de så får kanske ta och skärpa mig.
Men ska bli kul att se vad vi fick för betyg på projektarbetet, vad det var vi hade missat osv. :).

Sen var planen att Susanne och Rikard skulle följa med hem hit så skulle vi sätta oss ute på gräset och sola, men solen är borta idag? :(. Den kanske är tillbaka runt 13, annars får vi väl sitta inne :). hehe

Ha en bra dag nu alla läsare så hörs vi lite senare
/ Sara


De feirer med godteri, brus, kake og sang.

Dagen etter 17 mai!

Etter at jeg flyttet til Norge har 17 mai blitt noe annet enn bare en dato på kalenderen. 17 mai er Norge sin nasjonaldag, de feirer med godteri, brus, kake og sang. Karl Johan er fylt med folk og flagg i rødt, hvitt og blått, virkelig hyggelig, folk koser seg masse og er stolte av å være nordmenn.

Haha urscha, så dålig min norska har blivit men jag gjorde att försök iaf att göra ett inlägg på norska det gick väl så där halv bra, men men.. var endå ett år sedan jag bodde där. 

Vi hade planer på att åka till Oslo under 17 maj, men David hade projektredovisning i skolan på självaste nationaldagen så det får kanske bli nästa år. Jag fick fira dagen lite i ensamhet bland mina skolböcker på balkongen, men solen värmde så jag kände mig relativt nöjd endå.Karl Johan 17 mai! WOHO vad det firas!


Evelina Strömberg

JAG ÄR STOLT SOM TUPPEN!
Som ni flesta vet har jag varit baskettränare tillsammans med Hasse Hägg till ett flickor 94-lag samt ett F93-lag, det var bland något av de roligaste jag har gjort. Jag funderar starkt på att höra av mig till någon klubb i Stockholm och se om de har något lag till övers.

Åter tillbaka till "mina" tjejer, flickor 94 laget har varit ett lag med stora talangar, de har endast vara ca 10 tjejer som har kämpat sig genom blod, svett och tårar och tagit många segrar och blivit inbjudna till cuper där endast de bästa lagen i norden blir inbjudna. De spelade final på Uppsala i stockholms serien mitticupen förra veckan, tyvärr gick de inte hela vägen, de tog sig långt i SM och mycket mycket mer.

Dessa tjejer är helt fantastiskt duktiga och alla har det en personlighet av guld.
Mycket tror jag är tackvare Hasse, en bättre, angagerat coach är nog omöjligt att hitta. Han brinner för det han gör till 100 % vilket jag tror smittar av sig på tjejerna.
Vid 15 års ålder börjar urgallringarna till ett ungdomslandslag, det är en lång väg att gå. Alla tjejerna gjorde väldigt bra ifrån sig, men det är hårt konkurrens och endast en gick hela vägen till Svenska Ungsdomslandslaget.

Evelina Strömberg  nr 4
Igår fick jag chansen att se henne spela i landslagskläder. Jag fick se på henne när hon höll i lagkaptensflaggan och nationalsången spelades. Japp det kom en liten tår, jag var och är så otroligt stolt över henne och de andra tjejerna.
Stort grattis och jag hoppas det kommer fortsätta gå bra för dig!
Flickor 94-laget och Coach Hasse Hägg!

Bilder ♥Vi möttes av ett hinder när vi skulle ut till stugan, hela parkeringen var täckt med vatten.
Men mamma tvekade inte en sekund och körde som rena Rallykalle ut till bryggan!

Min älskade hund!Tagen ifrån trädgården i stuganSå vackert!

FESTEN!
Vi hade en otroligt roligt kväll, Tack, Emma, Hanna, Jimmy, Niklas, Marcus, Jonte, Adam, Linda och älsklingen för en väldigt lyckad lördag!Dagen förändrades genom ett telefonsamtal!

Min tanke var att sitta på balkongen och plugga idag, men...

Susanne och Rikard ringde för timme sen och frågade om jag ville med och fika på djurgården, Why not?
Självklart lät det bättre än att plugga, så har nyss gjort mig i ordning och ska snart ta mig till Djurgårdsfärgan och ta mig ut till Djurgården för en fika, verkligen skönt. Jag lät sminket stanna hemma i lådan och jag satsar starkt på att få lite färg idag när solen hettar som en riktigt sommardag.

Hoppas att ni läsare också får en kanon dag, så hörs vi säkert senare!
/ Sara


Bilden kommer ifrån:
http://hellbom.files.wordpress.com/2008/12/djurgardsfarjan-trillh.jpg
Oväntat besök på Konsum

Idag kom det en liten vovve in på fruktavdelningen på Konsum Hammarbyhöjden.
Han hade inget halsband eller koppel och ingen ägare så långt jag kunde se. Självklart gick jag fram till den söta lilla svarta vovven och kunde se om jag kunde luska ut vem ägaren var. Jag tog upp hunden i famnen och traskade fram till kassörska och frågade lite snällt om hon kunde ropa upp i högtalarna efter ägaren till hunden, de systemet fanns dock inte på min närbutik. En alkoliserad, ja iaf något annorlunda och inte helt klar dam erbjöd sig att gå in i butiken och leta efter ägaren medans jag satt snällt och klappade hunden.

Efter ett par minuter kommer den förtvivlade ägaren ut, en tjej i min ålder. Hon kunde inte bara förstå hur vovven kunde gå in i affären trots att hon lämnade den okopplad utanför.  Jag tyckte synd om henne och var glad för hennes skull att det var frukten som lockade vovven och inte bilarna på stora vägen utanför.

Den underliga damen var dock väldigt förtvivlad och började hysteriskt gapa och stoja över vilken total idiot hon var som lämnade sin hund på det där viset. Kassörskan på Konsum som har en förmåga att skrika ganska högt hon också vanligtvis, höjde rösten även idag och skrek SLUUUTA.

De vart lite action och det toppar nog mina besök på Konsum!

 Hunden såg nästan ut så här, Söööt!


Ipren

Godmorgon kära läsare!

Host, snurvel och host igen.. så har min morgon varit. Det började redan i lördags på dagen, jag kände mig inte alls tipp topp, men eftersom att de var fest inplanerat och vännerna snart var på väg så bet jag ihop och hade en helt underbart rolig kväll. Men shii fick jag, när jag vaknade igår var det verkligen inte bra någonstans. Hade feber på kvällen när jag satt på tåget till Stockholm, och somnade nästan i hallen när jag kom hem. Idag känns det lite bättre men långt ifrån bra, tror inte att jag har feber men urscha vad det är tråkigt att vara sjuk.

Heja, heja säger jag bara till Ipren, det är väldigt viktigt för mig att jag kan plugga den här veckan och att jag inte missar några föreläsningar så tack vare ipren kommer jag nog klara mig galant i skolan idag.

Det fick bli ett kort inlägg, men ska verkligen pröva att få ihop ett inlägg ikväll om helgen och lite bilder.

Ha de bra så länge!
/ Sara


Fint väder?


När jag kom hade kommit hem från resan kände jag ett stort behov av att vara utomhus, kanske var de så att min kropp var så inställd på att vara utomhus hela dagarna som jag kände det behovet. Idag och dom senaste dagarna har jag känt det igen, jag behöver friskluft och dagsljus för att orka vara vaken.

Därför hoppas jag på att det blir fint väder, iaf att det inte regnar i helgen. Så jag får en chans att vara utomhus mycket och kanske t.om. få lite solbränna i ansiktet av vårsolen. Jag kan alltid hoppas!

Jag vill åka ut till stugan och grilla och mysa med familjen!

Älskade Stugan!

Västerås

I morgon åker jag till Västerås

Inga mer föreläsningar den här veckan efter i morgon så då passar jag på att åka hem till Västerås och hälsa på nära och kära. Det är alltid lika kul att få komma hem för en stund, och nu ska jag ju faktiskt få vara hemma i hela 4 dagar, nästan 5 om man räknar med i morgon.

Daniela kommer på besök också, ska verkligen bli jättekul att få visa henne hur jag är uppväxt, även om det inte riktigt kan matcha upp till hennes dundervrål till lägenhet.

På lördagen är det också inplanerat en grillfest med vänner och en liten utgång på det.
Igentligen är jag inget super fan av att gå på krogen men tillsammans med mina goda vänner och min älskade pojkvän brukar det vara riktigt kul endå.

Tyvärr så kommer det bli en heldel pluggande även hemma i Västerås. Idag har jag nämligen haft huvudvärk exakt hela dagen och den sitter fortfarande i. Har försökt sova bort den, gråtit bort den, skrattat bort den, dansat bort den , iprenat bort den you name it. Men neej ingenting har fungerat. Så jag får väl bara acceptera läget att det inte har blivit mycket läst idag, och få därför kämpa lite mer i morgon.
För i morgon tänker jag INTE ha ont i huvudet!Det här är min kompis Hanna, som jag lärde känna när jag var 18.
En kanonsöt tjej som jag verkligen ska passa på att träffa nu när jag är hemma i Västerås. Sen självklart min älskade älskade Emma, min absolut bästa kompis. Henne får jag aldrig nog av och ska försöka träffa henne de första jag gör i morgon när jag kommer hem. ♥
- Har saknat dig!


Maria Montazami

I går satt jag och tittade på Hollywood fruar och fick mitt ett gott skratt när Maria Montazami skulle hissa den amerikanska flaggan, för det första säger hon att det är de roligaste hos någonsin gjort. Haha då kan det inte vara kul att bo i Hollywood!

Men de var inte de jag ville komma till, utan de var när hon skulle sjunga några rader på svenska nationalsången.
- Du gamla du fria, du självögda nord. 
Hahaha, jag tyckte de var lite kul och helt klart värt ett blogginlägg.
Du är allt....

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
2009-10-02
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


Junibacken

Barnvakt - betyder massor med bus och lek!

Ja, idag har vi varit barnvakt åt min otroligt söta kusin Figge. Vi hämtade upp honom klockan 11 och har lekt hela dagen. Vi har varit på Junibacken, det var mindre än vad jag kom ihåg men exakt lika mysigt om inte mysigare.

Vi åkte det fantastiska sagotåget, som man dock inte fick ta några bilder på, men där fick vi besöka Ronja Rövardotter med vildvittror, Bröderna lejonhjärta, Madicken, jag tror alla Astrid Lindgrens sagor finns där. Det häftigaste med sagotåget är att det är Astrid Lindgrens röst som berättar om äventyrer vid åker i, kan inte minnas att jag såg någonting om Lotta på Bråkmakargatan, konstigt?

Hur som helst, har vi haft det helt underbart. Här kommer det lite bilder från dagen!

RSS 2.0