Tisdag

Klockan 06:00 ringde en veckarklocka i mitt och Davids tillfälliga sovrum. WHAT? Det var inte jag som hade ställt den för jag är ledig idag, de var minsann David som kände för att vakna tidigt. Tro de eller ej men klockan 06:00 stutsar min kära upp i sängen, kollar på mig och säger klockan är 6 och jag är pigg så jag ska ut och löpa.
På med löparkläderna sen drog han iväg som ett spjut på tisdagsmorgonen innan solen hade kommit upp helt.
Duktigt gjort, eller vad säger ni?

Jag ville inte vara sämre, iof var de redan försent för att vara någonting annat. Jag låg kvar i sängen en stund till, gick upp runt 8 och klockan 9 bestämde jag date med Caroline, vi skulle morgonpromenara.
Vilket vi också gjorde och vi hade så otroligt trevligt tiden bara flög förbi.

Nu sitter jag och väntar på Emma, vi ska åka hem till mamma och Aalar och sola lite på altanen tänkte vi, kan hända att de blir en dusch i vattenslangen också med tanke på hur varmt det är ute idag.

Senare mot kvällen när David och Adam(Davids lillebror) slutat jobba klockan 17 hade jag tänkt att bjuda dom på lasagne innan vi ska iväg till gymmet.

Det känns i hela kroppen att de här kommer att bli en bra dag!

Måste säga någonting om bröllopet, fint fint och åter fint. Det var ett prinsessbröllop. Äntligen fick hon sin prins från Ockelbo. Jag grät självklart massor, under vigseln, efter vigseln ah till och med på nyheterna dagen efter. Hon var väldigt fin och jag hoppas att det blev precis som Viktoria och Daniel ville ha det på sin bröloppsdag 190610.



Fy skäms ledare!

Har haft en otroligt lugn och bra helg, jag jobbade i fredags och då var de allt annat än lugnt. Det var Aros Cupen i Västerås den här helgen vilket betyder att det fanns många Mcdondalds sugna fotbollspelare i stan. Jag förstår inte hur man som ledare till ett lag kan acceptera att man kastar gurkor, pommes och tro de eller ej men klistrar bindor på borden. Fy skäms och ett stort minus till er som ledare som inte tog tag i det och visade att de är helt oacceptabelt. Så vi städade ca 2 timmar innan vi kunde gå hem och ta fredags natt.

Till er som tror att vi inte har något annat att göra har fel.
Om ni tycker det är stressigt för oss när vi har långa köer och alla maskiner piper, kan jag berätta att vi har ändå mer stressigt efter stängning för att hinna med allt som ska göras på 1 timme. Att städa upp eran skit finns inte med på den planeringen.

PLOCKA UNDAN EFTER ER!




Tyst som musen

Förlåt läsare, men just nu får jag inte till mer än knappt ett inlägg i veckan. Det är dåligt av mig jag vet, men inspirationen att blogga har försvunnit igen, och dagen bara rullar på här hemma i Västerås. Jag har börjat jobba, har redan klarat av en hel vecka arbete. Jag måste säga att jag trivs bra på Vasagatan, det är kul med lite förnyelse.

Idag har jag jobbat 10-15 inget jättepass direkt, efter de så gick jag en snabbsväng på stan och såg att det har öppnat ett nytt glassställe i Gallerian i Västerås, hm vad hette de nu då galna glassen tror jag. När jag och David var i Carlifornien, närmare sagt Los Angeles köpte vi en glass med godis i, de fanns hundratals glass och godis sorter som man kunde mixa ihop i en bägare. Storlekarna på glassarna hette, I like it (liten) I love it (mellan) I gotta have it (stor). Här i Västerås har de nu skaffat en annan variant storlekarna heter galen, galnare och galnast. Jaja nog pratat om glass med gott såg de ut iaf:).

I morgon ska jag träffa Emma som har kommit hem från Tunisien efter en veckas semester, har saknat henne mycket!

Hoppas ni läsare har haft en bra start på sommaren och att ni får en toppen midsommaren, men neeej jag ska verkligen försöka höra av mig innan dess.


Är det ingen sommmar med Ernst iår? Hallå, det hör till!


Nu är mitt sommarlov slut

Det började i lördags och slutar i dag måndag, typiskt!
Tentan gick bra tror jag, var lite förtvivlad över att den var så himla tunn. Vi fick lära oss iaf 6 kurvor, 1 kom på tentan, tur jag kunde den iaf.  Idag blir Sara en donken Sara igen, tro de eller ej men de ska faktiskt bli kul. Det är en ny restaurang så lite pirrigt är det, men de känns som om jag har gjort det där förr hehe.

Gräset i trädgården växer så man bli tokig, jag klippte de förra veckan och nu var de långt igen så fick ta på mig kräsklippar skorna och köra en vända i morse också.  Det är bra träning och man får faktiskt en chans att rensa tankarna också när man går omkring bland de gröna.

Nu hade jag tänkt att packa upp alla mina kläder jag har tagit hem för sommaren och sen packa en väska jag ska ha med mig till David tänkte sova där i några dagar närmare besämt onsdag för på torsdag är jag ledig :).

Sugen på kaffe, det blir nog en kopp först!




Fantastiskt

Det är bikiniväder idag också!
Åh vad det är härligt med sommar, solen skiner och det är helt blått på himlen. Idag är jag hemma(hemma är nu i Västerås hos Mamma och Aalar) och ska nog ligga ute på altangen och steka så länge jag bara orkar, det blir nämligen extremt varmt där ute på sommaren.  Sen ska vi åka ut till stugan och äta lite kvällsmat innan jag ska hem (hem den här gången är till min och Davids lägenhet i Stockholm). Jag ska sova där inatt och packa ihop mina sista saker som jag behöver till sommaren och så ska jag upp tidigt på lördag och skriva tenta.

Åh det är sorgligt att lämna våran lägenhet en hel sommar, jag saknar den redan! Men vi får helt enkelt se till att åka oh hälsa på den med jämna mellanrum.

David ska iväg på fest med jobbet idag, så jag åker själv till stockholm men som tur är får jag bilen :). kan jag sitta och dunka min musik så myket jag vill hehe.

Efter tentan blir det att ta med sig svärmor hem till Västerås igen, hämta upp David och bege oss ut i stugan där vi tänkte tillbringa resten utav helgen. Förhoppningsvis är det en något brunare Sara på söndagkväll.


Västerås - Utklädningsshow :)

Just nu sitter jag hemma hos Davids föräldrar och ska snart börja plugga inför tentan på lördag :). Det känns otroligt bra inför tentan, men man ska inte vara för självsäker utan jag lägger i växel nummer två och kör det sista nu. Solen skiner och det är strålande väder ute, jag har öppnat balkongdörren då kan jag iaf känna värmen där igenom.

Nu när jag sitter här hör jag alla sjungande och lyckliga stundeter som bara ha ynka en vecka kvar av sin gymnasietid. Det stojas och det tjoas och jag blir nästan lite nostaligsk när jag sitter här och tänker tillbaka till sommaren 2007 när jag tog studenten tillsammans med SP3A  på Wenströmska. 
Det var roliga tider, och en bättre klass hade jag inte kunnat drömma om.
Nu har klassen spilltras och man har inte kontakt med specielt många vilket är tråkigt, man får väl bara tacka facebook för tydligen så är det lättare att hålla kontakten där än i verkliga livet.

När jag endå pratar om klassen ska jag ägna en rad åt Claudia i min förra klass, som får en bebis snart. Stort grattis och all lycka till.

Idag kommer det stojas extra på stan för det är nämligen utklädningsshow, jag ska ta en fika med Caroline på eftermiddagen så ska passa på att kolla lite då på vilket utstyrsel studenterna 2010 har funnit på.

Så här så killarna ut i SP3A 2007
Hittade ingen bild på tjejerna men är säkert att det finns någonstans.


SPARTA


RSS 2.0